EenVandaag / YouTube.com

Hypocriet: deze Kerst dineren we toch allemaal 5 uur lang met een racist?

Iedereen heeft wel een zwager die zich in dienst heeft gesteld van de arische zaak

Nou, nou, tut, tut. Thierry Baudet is weer de gebeten hond omdat hij toevallig vijf uur lang heeft gegeten met iemand die waarschuwt voor het uitsterven van het edele, blanke ras. Gaan we komende Kerst niet allemaal aan tafel met een onverbeterlijke racist?

Iedereen heeft toch wel een oom die zegt dat zwarte mensen minder intelligent zijn omdat ze kleinere hersenen hebben? Nou, die geef je ook gewoon de aardappeltjes door als hij daar om vraagt. Waarom is dat dan ineens een probleem als Thierry Baudet het doet?

Wie heeft er nou geen zwager die ervoor pleit om het blanke ras zuiver te houden, en die zijn leven in dienst heeft gesteld van de arische zaak? We maken toch allemaal wel eens een hitlergroet? Straks met Kerst zingen we toch allemaal uit volle borst mee met Wagner?

Al die mensen die zich hierover opwinden zitten maandag achter hun gourmetset met oom Fons weer plannetjes te smeden om minderwaardige volken te onderwerpen aan het trots blozende meesterras. Maar als Thierry het doet dan is het gelijk weer “racistisch”. Bah. Je mag ook helemaal niks meer in dit land!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ha oom Benjamin,

Er is wel eens wat geschreven over de banaliteit van het kwaad, vooral na recente ereignisse komt u erg banaal op mij over. U doet mijn nogal denken aan ene ‘Bart’ van Barts tabakshandel aan de Amstellandsestraat.

gravatar

Ik vind het bewonderenswaardig dat Thierry 5 uur de tijd neemt om deze sullige racist te proberen te overtuigen van gelijkwaardigheid. Dat je dan op een gegeven moment honger hebt begrijp ik wel, en dan eet je samen ff wat. Ook een beetje om te vieren wat je hebt bereikt met elkaar.

In ieder geval niet dat homofobe gedrag van VI.

Reageer
gravatar

man man man, je weet ook helemaal niets. Beethoven was nog niet geboren in het oude Griekenland. Hij is wel toevallig jarig vandaag, dus Beethoven, gefeliciteerd met je verjaardag

gravatar

heb medelijden met die racistische man. 5 uur doorbrengen met Thierry Baudet gun je je ergste vijand niet eens!

gravatar

Of het blanke ras edel is, valt moeilijk te zeggen. Maar naarmate het edeler is, is er minder van terug te vinden.
De meeste mensen hebben een verdraaid beeld van ‘ras’ waar misbruik van is gemaakt op een puur emotioneel vlak. Het gaat niet om de richting ervan maar het principe.
De illusie ligt in het feit dat de meest noordelijke rassen fysiek jonger zijn dan andere maar oudere zielen die hun achtergrond in vorige levens op een fout vlak romantiseren.

Reageer
gravatar

Westerse landen hebben wel een verantwoordelijkheid om te ‘delen’ met (economisch) minder ontwikkelde volken of ‘rassen’, zo niet dan verdwijnen ze in ‘ras’ tempo zelf.
Dat gaat twee keer zo snel omdat het blanke gen tegen het donkere een kans van 1 op 2 heeft bij kruising. (En met de andere factoren erbij duizend keer zo snel.)
De keuze is tussen delen in de emotie of volgens rationeel model. Nu zijn de blanken in regressie naar een pre-rationeel stadium dat zich uitdrukt in begoocheling.

gravatar

Ironisch is de fysieke begoocheling oorzaak ervan dat dit ras verdwijnt, omdat het zijn plaats niet begrijpt in het mensenras.
Voor veel mensen is dit trouwens hun ideaal.
Sorry.

gravatar

Voor veel mensen geldt dat rationeel enkel gevoelloos kan zijn, dat moeten ze bij zichzelf uitzoeken.

Aan de ene kant worden alle emoties gerationaliseerd, aan de andere kant worden ze in alles wat rationeel is steeds emotioneler in hun impulsen. Die kunnen we inmiddels alle thuisbrengen als racisme.