Quinn Dombrowski / Flickr

Baby in vliegtuig ergert zich aan asociale passagier voor hem

‘Hij doet z’n stoel zo ver naar achter’

Onderweg van Tenerife naar huis raakte een baby in een vliegtuig vandaag behoorlijk geïrriteerd. De passagier voor hem had de rugleuning van zijn stoel zo ver naar achter geschoven dat de baby nauwelijks nog beenruimte over had.

“Jezus, dit is toch niet te geloven?” hoorden omstanders de baby zuchten. “Pfff. Mijn ouders betalen veel geld voor een ticket, zit ik hier met een of andere asociale gek in de stoel voor me. Is het nou echt teveel moeite om rekening te houden met andere mensen in het vliegtuig?”

Volgens de andere passagiers was de vlucht sowieso geen succes voor de baby. Eerder liet hij een stewardess een nieuwe maaltijd halen. “Sorry hoor, jullie zeggen dat de omelet vegetarisch is maar volgens mij zijn dit toch echt spekjes. Zijn jullie gek geworden?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar-maar, zijn beentje zitten toch niet achter die stoel?

Dit ruikt (ojee) naar veek-nieuws.

Trouwens, als hij in zo’n twoggy-draagzak hangt: dat schijnt niet best te zijn voor hun beentjes & bekken.

TWoG: Third World Groupy.

Reageer
gravatar

Volgens de nieuwe gemeenteverordeningen, en die worden zo leert de ervaring standaard overal doorgevoerd, mogen luiers niet in een afvalbak gedeponeerd worden en kunnen derhalve het beste uit het vliegtuig worden gegooid.