Feller Media / YouTube.com

Blendle-bezorger Alexander langs de deuren voor kerstfooi

'Dankjewel meneer. Supersympathiek!'

“Namens Blendle wensen wij u prettige feestdagen en een gelukkig 2018.” Er staat een vrolijke jongeman voor de deur, zijn wangen rood van de kou. Hij houdt vragend een foldertje op en krijgt 50 cent toegestopt. “Dankjewel meneer. Sypersympathiek!”

Elke ochtend staat Alexander voor dag en dauw op om één van zijn werknemers de opdracht te geven om een catchy nieuwsbrief met snarky headlines te schrijven. Dat levert hem door het jaar heen niet veel meer op dan een uurloon, maar zo krijgt hij vlak voor de feestdagen een fijn extraatje. Hij spaart voor een nieuwe fiets.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *