Antonio Guillem / Shutterstock.com

Baudet-stemmer moet alwéér journalist vertellen dat ze zich niet gehoord voelt

‘Laat me eens met rust’

Gek wordt ze ervan. Titsia Daatselaar uit Genemuiden stemde in maart op het Forum voor Democratie van Thierry Baudet. Sindsdien staat er elke week wel een journalist op de stoep die van haar wil horen dat ze zich niet gehoord voelt.

“Ze zijn allemaal langs geweest. RTL, Volkskrant, AD, Telegraaf… Wierd Duk belde op een gegeven moment iedere dag, die heb ik geblokkeerd.” Titsia rolt met haar ogen. “De hele tijd datzelfde riedeltje over wat ik niet goed vind gaan in dit land en dat niemand naar me luistert behalve Thierry Baudet. Laat me eens met rust!”

“Oh God nee”, zucht ze als ze leest dat NOS op 3 Baudet-stemmers in de rubriek #ongehoord een podium wil geven. “Die staan hier binnenkort dus ook voor de deur. Inmiddels mag toch wel duidelijk zijn dat ik het gevoel heb dat de mainstream media niet in mijn verhaal geïnteresseerd zijn. Ga lekker PvdA’ers lastigvallen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na de Pim Fortuyn stemmer, de Rita Verdonk stemmer, en de Geert Wilders stemmer, hebben we nu dus ook de Thierry Baudet stemmer.

Het blijkt wel steeds weer dezelfde kiezer…. zwevende kiezers blijkbaar.

Reageer
gravatar

Het is een insidercultuur aan de Universiteit van Amsterdam hoewel inmiddels ook zwaar geïnfiltreerd, daar bestaan niet de geijkte politieke tegenstellingen die voor de rest van Nederland gelden.

gravatar

Ook las ik dat de Latijnse talen (van Frankrijk, Italië en Spanje) in een lange geschiedenis allemaal geïmpregneerd zijn met het Vaticaan, en dat het katholieke geloof geen religie is maar een geboorterecht voor de Fransen.