Shutterstock / MrGarry

Bah! Deze schattige puppy is eigenlijk een holocaustontkenner

Herinneren jullie je de schattige puppy Lola nog? De 6 weken oude husky ging deze week viraal omdat ze in de steek zou zijn gelaten door haar baasjes. Verschillende celebrity’s sprongen op de bres voor het uitgemergelde hondje.

Maar inmiddels is maar weer eens duidelijk geworden hoe misleidend eerste indrukken kunnen zijn: Lola is namelijk een holocaustontkenner. Dat beweren in ieder geval de oorspronkelijke baasjes van de pup.

“Dat kleine klootzakje zat de hele tijd antisemitische opmerkingen te maken,” vertelt Conor Goodwin, voormalig baasje van Lola, in een lange Facebookpost. “Ze hield vol dat de Holocaust een zionistische leugen is. Het is een harteloos monster.”

Volgens de 29-jarige Conor klopt er ook niets van het verhaal dat hij de puppy niet genoeg eten gegeven zou hebben. “Wat ik hem ook gaf, ze zei altijd ‘ik hoef dat Jodenvoer niet’ of ‘mooi geprobeerd Jodenvriendje, maar ik laat me niet door jou vergiftigen,” legt Conor uit.

Lola heeft niet inhoudelijk op de beschuldigingen van haar voormalige baasje gereageerd: “Ik ben die gast geen uitleg schuldig.” Toch heeft het nieuws al gevolgen gehad voor Lola: Buzzfeed heeft alle gifjes van het schattige hondje inmiddels verwijderd.

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers News.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn Duitse transgender herder is een raszuivere christenhond, komt uit een fout nest,en toch gek op onze hallamitische slager op de hoek.Ik snap die beesten niet.

Reageer
gravatar

Ik heb trouwens een tijdje geleden een zeker instituut opgebeld, zo van:”pap, is het misschien een idee dat de redactie van de joop evenals de fractie van de pvv binnenkort van een keukentrapje afsodemieteren?”. “Ja maar jongen, zulke dingen doen we tegenwoordig niet meer”. Je mag ook niks meer tegenwoordig.