Drop of Light / Shutterstock

Succesvolle brexit-deal smaakt naar meer: May wil nauwer samenwerken met EU

‘Dit was echt een heel geslaagd traject’

De Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk zijn enthousiast over de deal die ze vrijdagnacht hebben gesloten over de brexit. Beide partijen hebben afgesproken vaker en intensiever te gaan samenwerken.

“Dit was echt een heel geslaagd traject”, zegt de Britse premier Theresa May. “Je merkte echt de wil om er samen uit te komen. We hebben dan ook heel veel gedeelde waarden en gemeenschappelijke belangen. Dit smaakt naar meer: het lijkt me een genoegen om veel nauwer met de EU samen te werken.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Poor soul,uneducated ,
What is your country?look around in your own city,many poverty,homeless people,many food bank ,and more bad things.

gravatar

Theresa May krijg je niet onder de tafel gezopen, maar Jean-Claude Juncker een comazuiper? In alcoholisten-verband geldt hij als Normalverbraucher! En mag die man alsjeblieft ook een hobby hebben vóór, tijdens, in plaats van, en na zijn verplichtingen als Voorzitter van de Europese Commissie. George Bush, Frans Timmermans, José Manuel Barroso en Theresa May zijn dol op hem maar Angela Merkel, Wolfgang Schäuble en Guy Verhofstadt daarentegen zijn allergisch voor zijn drankadem. Tja, drank maakt meer kapot dan je lief is.