PixieMe / Shutterstock.com

Bitcoin nu al 2 bitcoin waard

Koers cryptomunt stijgt boven zichzelf uit

De koers van de bitcoin blijft maar stijgen. Eén bitcoin is inmiddels twee bitcoin waard. Daarmee is de cryptomunt boven zichzelf uitgestegen.

Financieel expert Houtert Oldebrink verwacht dat de koers van de bitcoin nog verder zal stijgen: “Eén bitcoin is nu twee bitcoin waard, dus als je je bitcoin verkoopt krijg je daar twee bitcoins voor die per stuk dus twee bitcoins waard zijn, dus eigenlijk is één bitcoin vier bitcoin waard. Naarmate meer mensen dat rekensommetje gaan maken, zal de koers stijgen naar vier bitcoin en is de bitcoin dus eigenlijk zestien bitcoin waard.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vroeger werd als begrafenisverzekering vaak gouden tanden en kiezen meegedragen. Dat is in de huidge tijd met de (ge)bitcoin niet meer nodig. Via de smartphone is alles nu handig op 1 plek te beheren. Bijkomend voordeel is dat je tand en/of kies niet meer getrokken hoeft te worden.

Reageer
gravatar

Binnenkort in deze krant:
Wat is de bitcoin en wat is een getal
Bloktsjeen voor dummies: alles wat u nooit over bitcoin wilde weten
Bitcoin hacken, zo doe je het
Dit gezin ging in all-in met fiatgeld en woont nu op een camping

Reageer
gravatar

Babies die nu worden geboren, worden minimaal vijfhonderd jaar oud en moeten eigenlijk tot hun vierhonderdachtenzestigste doorwerken om de AOW betaalbaar te houden, maar dankzij de bitcoin zijn ze bij hun geboorte al miljardair en is ook dit probleem opgelost.

Reageer
gravatar

Arme Derk, heeft zijn hele leven hard voor zijn geld gewerkt en dan gaat hij ten onder aan de zeepbel van het fiatgeld. En de westerse “samenlevling”? Zij holt naar Derks ondergang…

gravatar

Ik? Nee hoor, deze jongen heeft nog nooit een dag gewerkt. Heb in 2011 1k bitcoins voor een prikkie op de kop getikt en ben nu slapend schatjerijk geworden. Je bedoelt zeker Drek, hij zei het.