Wikimedia Commons CC: Trijnstel

Supermarkt zoekt megatalent / alleskunner / superheld / de 16-jarige die toevallig beschikbaar is

Ben jij een megatalent / alleskunner / superheld / genie of een willekeurige 16-jarige? Dan zijn wij naar jou op zoek als vulploegmedewerker!

We zoeken iemand met de volgende kwaliteiten: communicatief vaardig, hoge handelingssnelheid, passie voor het supermarktwezen, gevoel voor humor, sterk logistiek inzicht, of maar zestien jaar oud en toevallig op zoek naar een baan.

Klantvriendelijkheid zit in je vezels. Jij kunt je verplaatsen in de klant. Je droomt van klanten. Je wilt de hele dag niets liever dan klanten helpen. Jij ademt klantvriendelijkheid. Klantvriendelijkheid is your middle name. Of je bent 16 en wilt geld sparen voor een scooter.

Dus heb jij zin om deel uit te maken van een sterrenteam, jezelf volledig in te zetten voor een multinationale onderneming die leidend is in zijn branche of ben je tevreden met 3 euro 80 per uur? Dan ben je bij dezen aangenomen. Morgen is je eerste dag.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Duh, ze zoeken een 16-jarige voor wie morgen de eerste dag is. Een gemiddelde 16-jarige heeft er al minstens 5.844 dagen op zitten.

Dus een echt genie zoeken ze duidelijk niet.

Reageer
gravatar

inderdaad, zo zijn Mark Zuckerberg en Bill Gates ook begonnen! Ergens moesten ze hun startup van betalen zonder crowdfundingsites.

gravatar

Het ergste is dat die etalageruiten die een hele gevel beslaan een trend geworden zijn in de architectuur. Iets waar ik me speciaal aan hinderde werd zelfs geïdealiseerd in een compleet glazen huis hier.

gravatar

De advertenties die een hele gevel beslaan worden als een haag langs allerlei invalswegen geplaatst. Ze weten van gekkigheid niet wat ze erop moeten zetten, veel van de gemeente die zich er in de ontwikkeling van haar beleid hoofdzakelijk op lijkt te richten iets te verzinnen voor die posters.