Flickr / Michael Potts / SS BY 2.0 / Shutterstock / Beeldbewerking Casper Steenbergen

Max Verstappen is klaar met meerennende racefans op circuit

'Dit gaat volgend seizoen gewoon een keer verkeerd'

Je kent het wel: de meerennende fans op een Formule 1-circuit. Ook tijdens de laatste Grand Prix van het seizoen in Abu Dhabi zagen we weer veel racefans die gekleed in een carnavalesk kostuum, of juist bijna naakt, over het circuit meerennen met de Formule 1-bolides. Soms geven ze de wagens zelfs een duwtje. Max Verstappen is er klaar mee.

“Het is levensgevaarlijk”, zegt Limburger. “Tuurlijk, ik snap dat ze die Red Bull van mij willen duwen; het ding is niet vooruit te branden. Het is allemaal vast goedbedoeld. Maar als je met 300 kilometer per uur over het rechte stuk rijdt, is het gewoon irritant en link als er ineens iemand naast je auto rent. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Enthousiaste fans zijn altijd mooi, maar dit gaat volgend seizoen gewoon een keer verkeerd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En schilderen!
Leuzen schilderen op de weg!

‘Go Max!’ ofzo.
Of ‘Vettel = Nazi!’, altijd goed.
Of ‘Black Lives Don’t Matter!’, lache.

Ik zet m’n tuinstoel alvast op het beste plekje in de berm!

Reageer
gravatar

Ik heb weleens een opmerking gemaakt in de rij voor de kassa. Omdat degene voor me rustig aan doet en eindeloze gesprekken hield over een bonnetje en degene achter me een winkelwagentje in mijn hielen duwt om sneller te gaan. Ik zei dan dat het zo niet sneller gaat. Je moet nog oppassen ook met zo’n opmerking, vooral omdat ze dan met een scanner beginnen. Ik hou altijd een beetje afstand van wie voor me staat, en dan beginnen ze achter me te morren of ik wel of niet in de rij sta. Het is onmogelijk ze dat uit te leggen; ze worden geïrriteerd en zelfs agressief. In zo’n rij staan is het minimale beetje sociale intelligentie benodigd om als mens in een ‘samen-leving’ te staan. Maar omdat die niet bestaat heb je de digitalisering.
Stap voor stap.
Nu ook digitale chips in je vuilnisbak. Het heeft de toekomst.

Race to the bottom.

Reageer
gravatar

Zeker het overwegen waard. Leuk voor de publiciteit.

Zo heb ik ook nog wat huurders met betalingsachterstand die hier wel voor aan te sporen zijn.

Win-win

Bernard jr

gravatar

De mensen uit de ruimte willen de aardbewoners attent maken op nieuwe energiebronnen. Zonder de extraordinaire consumptie van brandstof die op deze manier geïdealiseerd wordt die het klimaat in gevaar brengt, kunnen ze even hard lopen als een Formule 1-bolide racet op benzine.

gravatar

Ze vrijen kennelijk ook op het licht van de zon, een schier eindeloze energiebron. Zonder vervuiling. Waarbij je in één klap maagd bent. Dat zeggen ze tenminste, maar dat weet ik nog zo net niet, Zen.

gravatar

Mieke,

Avondje weg?
Licht aan en deur op slot.
Maak het inbrekers niet te makkelijk.
. doe net alsof u thuis bent.
. laat binnen en buiten een lamp aan.
. zorg voor goede sloten.

Alles kan nog goed komen.