Shutterstock / Efimova Anna

Echt of nep? Deze man is een giraffe

Wat denk jij?

Deze bijzondere foto houdt de gemoederen op het internet flink bezig. De man die je ziet is namelijk een giraffe. Wtf?

De foto werd gemaakt door Amerikaanse toeriste Kelsey Rodriguez in het Etosha National Park in Namibië en ging viral toen ze hem plaatste op Facebook met het bijschrift “I can’t believe I saw a man who is a giraffe today!” Veel mensen denken echter dat de man nep is. Wat denk jij?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Die lange nek is het beeld dat in mijn dromen af en toe voor me opdoemt van mijn onderbuurvrouw die er in werkelijkheid toch meer uitziet als een rinoceros. Ze schijnt alles te zien van me.

• Reageer
gravatar

Mijn onder-onder-onder-buurvrouw is een luipaard met de nek van een slang. Ik vraag me af wat ze van me wil.