Muismat van Fred doet het na 15 jaar nog prima

'Prima ding. Niets mis mee.'

Groot feest op het bureau van Fred Roppels vanavond. De muismat van de 43-jarige belastingadviseur is namelijk vandaag vijftien jaar in gebruik en ‘doet het gewoon nog best’.

Roppels wrijft na al die tijd nog steeds iedere dag met plezier urenlang zijn zweterige handpalm over de jarige muismat. Toen Fred er zeven jaar geleden op werd gewezen dat het misschien tijd werd voor een nieuwe muismat, reageerde hij vol onbegrip. Volgens Roppels toont het versleten loslatende stof juist karakter. “Prima ding. Niets mis mee.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heb naar aanleiding van dit bericht mijn muismat ‘s een tijdje geobserveerd en merk dat er geen enkele activiteit in zit. Ik weet ook niet goed wat Fred ermee doet dat het ding bij hem slijt, en waar dat het nog prima doen precies over gaat. Hoe en hoe vaak gebruikt Fred zijn muismat? Hangt de slijtage misschien samen met een te ruwe behandeling waarbij het ding dan ook nog wordt opgerold? En na gebruik misschien niet grondig gereinigd? We hebben het hier immers wel over Fred, nietwaar?

Reageer
gravatar

Op Facebook heb ik gelezen dat de muismat van een man vol met resten sperma zijn. Dat komt omdat die viezeriken porno op hun pc kijken.

Vooral de muismatten van links georiënteerde mannen zijn erg smerig.

Corrie.

Reageer
gravatar

Olé olé, oké oké/
Het gaat om het hier en nu/
Bru nu, Bru nu/
Una paloma blanca, una paloma blanca/
Ik heb een band/
Met Schouwen-Duiveland/
Ons ei-land, ons ei-land/

gravatar

Ha die Corrie die er hier altijd naast zit,

Je bent weer terug van weggeweest. Ik miste jou al enkele weken, want een vrouw wiens kamertje dichtgeplakt is met foto’s van haar souffleur en innige liefde Geert W. is onmisbaar om via De Speld te weten te komen naar wie vandaag zijn grofste haatuitingen naar uitgaan; naar vluchtelingen, moslims, socialisten of Pechtold.

gravatar

De ontwikkelingen wijzen allemaal in de richting van verdergaande digitalisering.
Het is de weg bij uitstek en de enige die naar alle moderne wetten open blijft om authentiek te zijn en geheel zelfvoorzienend.
Zonder sexual harrassment.

gravatar

Die kerels zijn net zo stoer als het sperma dat op die muismat plakt. Maar wat zeg ik. Je kunt je beter afrukken op zo’n computer dan slaafs achter zo’n achterlijk wijf aansjokken.

gravatar

Zojuist zijn ze gestopt met de post bij de supermarkt, het postbedrijfje dar trouwens steeds ergens anders ondergebracht moet worden. Op dezelfde manier als mijn computer onder bedreiging werd gestolen, om mij te verhinderen mail te sturen of op internet te publiceren hoe ze echt zijn, zijn ze hier gestopt om mij te saboteren. Ik weet het zeker, hoewel zij het misschien niet weten. Wat je ook doet, het blijft net als met een ezel die altijd abrupt de verkeerde kant oploopt. Terwijl ik nog snel wat wegstuur staat de kliek daar bij elkaar, de manager zegt met een breed lachend gezicht ‘meer ruimte’ onder zijn clubje supporters die niet anders kunnen dan meedoen in laffe en lachende onderdanigheid. Dat ze me weert beet hebben. Nog wat andere mensen die een rol hebben gespeeld staan daar toevallig ook te lachen, dat er nu meer aandacht is voor de vele identiteitspapieren en lotto’s. Het feest van het materialisme. Het dodelijke egoïsme dat zelfs fysieke verkramping achterlaat werd wat dragelijker toen ze daar wat stoeltjes met gratis koffie hadden, ook buiten tegen de kale muur waar stekelplanten stonden zo scherp als de caissières.

Reageer
gravatar

Mensen romantiseren misdaad sensationeel naar Amerikaans (film)model. En hier richt de staat zich ook op die haar bevordert. Terwijl de misdaad precies van de andere kant komt. De realiteit is dat het allemaal minne toestanden zijn in de kennissen- of familiekring, via een ongelukje gebruikmakend van een zwak moment of kwetsbaar punt dat ze daarnaast onder elkaar romantiseren. Zo zit ieder gesprek eruit in de winkel. Vaak denken ze dat ze in hun recht staan in hun moraal. En het is dan dat de grapjes beginnen. Het zijn dezelfde mensen die in hun eindeloze eigenwaan mededogen met je tonen om je de weg te wijzen en dat liefde noemen en daarvoor dankbaarheid eisen. Van jongs af aan is hierop de slaperige moraal van de huidige staat gegrondvest. Veelal zijn het adverteerders die zich en passant als media voordoen op geruchten die de moraal van het volk in slaap sussen. De hebzucht van mensen is ook niet wat het lijkt, het gaat niet om bezit op zich, de eigenwaarde is zo enorm laag dat het dient om hun imago te versterken op interactief emotioneel vlak. In dat opzicht zijn het altijd degenen die nieuwsgierig zijn naar mij, om mij te ‘ontmaskeren’, die doordravend naar de afgrond anderen grappend met zich mee trekken. Wat ze vergeten is dat niemand als detective mij kan kennen via een achterdeur, al dan niet voor de staat, zoals ze menen te moeten scoren.

gravatar

Is het Mieke weer? Oh natuurlijk. Normaal bent u niet zo oprecht (in uw persoonsverwarring). Ik meende in de media over u te hebben gelezen dat u een minnaar had gevonden in Zen in’t Veld.

De Heer is genadig. Voor iedereen is er iemand.

gravatar

Maar meid, dan hoef je toch niet steeds opnieuw over Maitreya te beginnen?
Wil je dan nog meer minnaars? Eentje is toch wel genoeg?
Of is Zen soms niet goed genoeg?

gravatar

Maria Magdalena is wel tot hoer verklaard. Een gevallen vrouw, die niettemin vergeven werd voor haar vele zonden. Maar zij was wellicht de belangrijkste leerlinge van Jezus. Zij werd ook genoemd de “apostola apostolorum“, de apostel der apostelen.

gravatar

Ds. G. Riffen staat eigenlijk boven het kerkelijke christendom, hij weet hoe Jezus dacht. Maar het is nu wel veel aannemelijker geworden dat ze bezeten was door meerdere demonen tegelijk.

gravatar

Er is veel op haar aan te merken. Maar laten we niet vergeten dat het buitengewoon moeilijk om een goede man te vinden in Zeeland, zo niet onmogelijk. Laten we in ieder geval leren haar te vergeven.
Ook al is ze het misschien niet waard.