Bron Shutterstock - Robert Kneschke

Ria neemt altijd een betonblok mee om zich te beschermen tegen een terroristische aanslag

Het betonblok is grijs en weegt ruim 1200 kilo

Het is misschien wat onpraktisch, maar voor haar veiligheid heeft Ria Hensen het graag over: altijd als zij haar huis verlaat neemt ze een betonblok mee. “Je wilt je tegenwoordig toch kunnen beschermen tegen een terrorist in een truck”, vertelt ze.  

Het betonblok is grijs en weegt ruim 1200 kilo. Ria heeft het ding gelukkig nog nooit echt nodig gehad, maar op vakantie in de Dordogne gooide ze het wel voor een aanstormende bus. Het bleek echter een doodnormale passagiersbus te zijn. Ria: “Ach ja, dat kan een keer gebeuren, maar voor hetzelfde geld was het wel een terrorist en dan had ik mooi tientallen mensen gered van de dood.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laat je niet misleiden; een kind kan zien dat dit gewoon een overmaats LEGO-blok is. Een beetje gehaaide terrorist rijdt er met een door een groot olieland geschonken PLAYMOBIL bus gewoon overheen.

Reageer
gravatar

Een kennis vertelde me eens over een vrouw waar iemand mee was getrouwd die hij kende.
Ik vroeg wat is het dan voor iemand.
Hij zei: “Betonrot.”

Reageer
gravatar

Inderdaad nepnieuws

Een vrouw die een betonblok van maar liefst 1200 kilo naar een bus kan slingeren, is bang voor een terroristische aanslag? Gelooft iemand dat?

gravatar

Nou ben ik niet gauw bang voor vrouwen, maar een vrouw die bij wijze van spreken twintig boomstammen tegelijk over Loch Nes kan slingeren ontloop ik liever.

gravatar

Aspie als je 1.200 + 1.200 kilo doet dan heb je ongeveer een bosolifant. Dat zou niet mogen. Het zou toch zielig zijn als je een olifant vergelijkt met een hele domme en lelijke vrouw!