Youtube: Formule 1

Dolgelukkige fan vangt auto Max Verstappen na gewonnen Grand Prix

Slimme supporter grist kleinood voor neus van kind weg

Edward van Krimpen kan zijn geluk niet op. Nadat de Max Verstappen-fan zijn idool in Mexico zag winnen, was hij er als de kippen bij om de Red Bull wagen te vangen toen Verstappen deze het publiek in gooide. “Ik kon hem nog net voor een klein jochie weggrissen. Misschien niet heel chic, maar ik moest dat ding gewoon hebben”, vertelt de zielsgelukkige fan.

“Ik wist dat ik snel positie moest gaan kiezen bij het podium. Het is traditie dat de winnaar van de Grand Prix zijn auto het publiek in gooit, dus ik ben meteen als een gek daarheen gerend om een goede plek te bemachtigen”, vervolgt Van Krimpen.

De geluksvogel gaat het kleinood goed bewaren: “Wel jammer dat Max hem niet heeft gesigneerd, maar hij gaat zeker een mooi plekje aan de muur krijgen.”

 

Op 1 november komt 100 jaar De Speld Deel I uit, reserveer nu alvast een exemplaar.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De auto van Max Verstappen is verkrijgbaar bij Jumbo, zegt men. Max zelf trouwens ook; hij staat daar onder contract; de ZZP’er als moderne lijfeigene. Wel goed betaald trouwens; hij hoeft er geen krantenwijk meer bij te nemen.

Reageer
gravatar

Benny Helder, je bent duidelijk niet helder, je Nederlands zuigt aan alle kanten!
Juiste spelling hebben ze duidelijk vrijdagavond niet aan je nagelaten!