Youtube.com / RTL Nieuws

Wilders: ‘Ik krijg geen eerlijke kans om van deze rechtszaak een mediacircus te maken’

'U bent alleen bezig met jurisprudentie'

Opnieuw heeft Geert Wilders de rechterlijke macht in twijfel getrokken. Volgens de PVV-politicus geeft de rechter hem geen eerlijke kans om de rechtszaak over zijn ‘minder Marokkanen’-uitspraak te gebruiken voor politiek gewin.

“Ik heb zo mijn twijfels over uw intentie,” wendt Wilders zich tot de rechter aan het einde van de zittingsdag. “Het lijkt alsof u van tevoren al de bedoeling had om dit proces over de oorspronkelijke aanklacht te laten gaan, in plaats van over uw eigen positie. U bent alleen bezig met jurisprudentie. Ik heb vandaag nog niet 1 keer de kans gekregen om in het nieuws te komen met verdachtmakingen van uw positie.”

Volgens Wilders krijgt hij op die manier niet de kans om het proces tot een mediacircus te maken: “Als ik u niet verdacht kan maken dan kan ik deze rechtszaak niet gebruiken voor politiek gewin. Het is een gotspe.”

 

Op 1 november komt 100 jaar De Speld Deel I uit, reserveer nu alvast een exemplaar.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meer knoflooksaus, dat maskeert de stank van de slachtoffer rolletjes enig sinds, de echte slachtoffers van Wilders , die rotten weg in de falende jeugd en ouderenzorg omdat het debat alleen maar gaat over Zwarte Pieten onaangepaste Marokkaanse Nederlanders…De rekening van de echte problemen word neergelegd bij de zwaksten..De rest van het geld verdwijnt in de zakken van slimme rechtse vvders die zo de echte problemen niet hoeven aanpakken
Kijk dat is satire van de werkelijkheid, hihihi Nu FF lekker flipperen..
.

gravatar

Ik had maandenlang geen waarheidsgetrouw artikel meer gelezen op Speld, ik had overal wel een op- of aanmerking op. Dat maakte voor mij het plaatsen van de berichtgeving in haar sociaal-economisch verband vaak lastig. Maar dit artikel laat er geen twijfel over bestaan, is 100% correct.

Reageer
gravatar

Meer! Meer! Meneer Wilders van de PVV is daarmee uitermate succesvol.

Hoe meer van die domme linkse proleten reageren op zijn optreden hoe meer steun hij van de ‘native’ Nederlanders krijgt.

Met zijn intelligente wijze waarop hij social media weet te bespelen is hij te vergelijken met Trump.

I love him.

Corrie ?
.

gravatar

Neu-neu-neuh.
Volgend jaar gewoon weer verder.

Een nieuw jaar, een nieuwe ronde minder-minder- proces.
En ik steeds maar denken dat dat allang afgelopen is.

Waar ging dit ook alweer over?
Oja, hij had iets gezegd, in 2014.

gravatar

Het is wreed om een levend wezen van zijn natuurlijke gedrag en habitus af te houden. Een vis op het droge, een kat in het water, een leeuw die kunstjes moet doen, of een Wilders die gehouden is aan rechtmatige procedures; triest!

Reageer