Michal Pesata / Shutterstock.com

Vervelend: beer wordt nu pas wakker uit winterslaap

'Kut kut kuuuuuuuuut'

“Kut kut kuuuuuuuuut,” de Canadese beer Perry steekt verward zijn hoofd uit zijn hol en ziet dat de bladeren alweer van de bomen vallen. “Shit godverdomme shit,” hij krabt uitgebreid over zijn hoofd en gaapt, “ik had al maanden geleden op moeten staan. Ik ben nu veel te laat met eten verzamelen.”

Perry heeft geen idee hoe hij zich zo heeft kunnen verslapen. “Ik moet wakker zijn geworden en toen hebben besloten om nog even te snoozen. Het was ook niet verstandig om pas eind november naar bed te gaan. Of misschien had ik het gewoon even nodig. Anyway: laat me er langs. Ik moet echt even een visje om wakker te worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

‘t Is een wonder boven wonder dat Canadese beren communiceren leren, en dan ook nog in Turbo-Nederlands anno 2017. En, Bant, “shit” zeggen Canadese beren alleen als ze met een prairie-konijn hun kont afvegen. Overigens ‘Kut” is volgens mij in heel Noord Amerika alleen inhoudelijk te vertalen met “cunt” of met ‘fuck’ of ‘fucking’. Maar ik ben geen Noord-Amerikaanse gedragsdeskundige zoals DJ Trump. Die houdt het eenvoudig bij “Grab ‘m by the pussy” in trouwe navolging van Harvey Weinstein.