Leandro Walicek / Flickr

Statafel met wit doek aangezien voor ‘sjieke boel’ 

Zaaltje met kapstok en twee soorten kaas overtreft alle verwachtingen

Michiel had zich er niet al te veel van voorgesteld, maar toen hij eenmaal de ruimte binnen liep bleek dat al zijn verwachtingen ruimschoots werden overtroffen. “Sjieke boel hoor,” merkte Michiel op toen hij zag dat de statafels netjes waren aangekleed met een wit doek.

En daar bleef het niet bij. In het redelijk goed verlichte zaaltje viel Michiel van de ene positieve verrassing in de andere: “Twee verschillende soorten kaas, wijn in glazen in plaats van plastic bekertjes,” constateerde Michiel tevreden. “Er staat zelfs een kapstok bij de deur zodat ik mijn jas niet over een radiator hoef te gooien.”

Toen duidelijk werd dat de powerpointpresentatie het gewoon deed zonder dat de spreker eerst hoefde te vragen of er iemand in het publiek was die verstand heeft van die dingen, kon Michiel een lichte euforie niet langer onderdrukken. “Ja, dit kan je met recht poepsjiek noemen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

klinkt een beetje zoals de SP after-drink. Die had enkel nog een groot schilderij met mooie lijst hangen van SP-guru Jan Marijnissen

Reageer