YT - onlyabidoang sims

‘Dood van Sims-personage was te voorkomen’

Onderzoekscommissie verwijt 9-jarige architect nalatigheid

De dood van het Sims-personage Marcel was te voorkomen geweest. Dat concludeert een onderzoekscommissie onder leiding van Paul Schnabel. Vorig jaar kwam Marcel om het leven door een brand nadat een pannetje met eten in de fik was gevlogen.

De commissie verwijt vooral de architect van huis, de 9-jarige Kevin Overberg, grove nalatigheid. “Het huis voldeed op geen enkele manier aan de eisen van de moderne tijd,” vertelt Schnabel. “In de keuken waren geen ramen en deuren en er was ook geen brandmelder geïnstalleerd. Toen de brand uitbrak, zat Marcel als een rat in de val.”

Het lijkt er volgens de commissie op dat Overberg overal voor de goedkoopste oplossing heeft gekozen. “Dat behang, de dakpannen, de vloertegels. Alles wijst erop dat er op de kosten werd bespaard. Tegelijkertijd stonden er wel 24 gasfornuizen. Dat was vragen om problemen. Vooral omdat Marcel nog geen boeken had gelezen waarin stond hoe je moet koken.”

Schnabel vindt de gang van zaken rond de bouw van het huis op zijn minst vreemd. “Overberg was aannemer en binnenhuisarchitect in één, niemand is zo veelzijdig. Bij de gemeente Kevinland hadden toen al alle alarmbellen moeten afgaan. Het is überhaupt gek dat hij een vergunning heeft gekregen. In het verleden was hij namelijk al eens verantwoordelijk voor een afschuwelijk ongeluk met een achtbaan. Daar vielen toen 26 doden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

er spelen nog mensen Sims? Zelf ben ik verantwoordelijk voor de dood van 3000 bezoekers van mijn pretpark. Ze konden allemaal niet zwemmen toen ik ze oppakte en in het water gooide

Reageer
gravatar

Fouten? Ik vind het bedroevend dat er zoveel pretparkbezoekers niet kunnen zwemmen tegenwoordig! Houdt niemand er meer rekening mee dat ze elk moment opgepakt kunnen worden door een verveelde speler en in het water gedropt kunnen worden?