Shutterstock / Wikimedia Commons CC: Maurits90

Moet je het zeggen als iemand een tattoo op zijn gezicht heeft zitten?

“Hey, je hebt hier iets.” Simon tikt met zijn wijsvinger tegen zijn voorhoofd. Dan gaat hij verder tegen de onbekende jongeman met capuchontrui die naast hem staat bij de bushalte: “Volgens mij is het een tatoeage van een Chinees teken dat ‘great warrior’ betekent. Moet je misschien even laten weglaseren.”

“Oh, thanks. Goed dat je het zegt man”, antwoordt de jongen, terwijl hij zijn duim een beetje vochtig maakt in zijn met goud ingelegde mond. “Ik heb zo een sollicitatie. Was echt gênant geweest als ik hiermee was komen aanzetten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat probleem heb ik ook wanneer mensen dingen door hun hoofd heen gestoken hebben.

Snotringen, Frankenstein-knoppen, je weet wel.
Doodeng!

Meestal zijn ze al overleden en in zombie-toestand.
Ik durf ze dan al niet meer te helpen en houd stilletjes mijn mond.
Eigenlijk loop ik altijd hard weg!

Reageer
gravatar

Ja, zo dromen we allemaal wel eens van het één of ander. Zoals bijvoorbeeld iets heel gevats zeggen tegen Kim Jong-un op het partij-congres, of op straat Katja Schuurman tegen het lijf lopen die dan ‘hi’ zegt en je onwijs gaat zoenen.

Reageer
gravatar

Katja Schuurman is oud. Dat is net zoiets als Patricia Paay tegenkomen en dat ze vraagt of jij over haar heen wilt plassen