Flickr / Tim Psych / Konstantin Zamkov / CC BY 2.0

Dit zijn ze: de katten van AfD

Schnutzi en Gunther zijn supersnoezig

Nu Alternative für Deutschland met een extreemrechts verkiezingsprogramma 13 procent van de stemmen wist binnen te halen in de Duitse verkiezingen, vragen veel mensen zich af: hebben ze ook katten? Een redactielid van Jinek ging voor ons op onderzoek uit.

“Ik ben gek op katten”, vertelt de Thüringse fractievoorzitter Bernd Höcke, die een week geleden nog zei dat Duitsland zich niet hoefde te schamen voor de Holocaust. “Ik heb er zelfs twee: Schnutzi en Gunther. Ze zijn echt supersnoezig. Het zijn net mijn kindjes.”

Volgens Höcke houden niet alle partijleden van katten. “Sommigen hebben liever een herdershond.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij van de SP juichen dit soort dingen zo veel mogelijk toe, sterker nog: wij doen er zoveel mogelijk aan mee om alles en iedereen in deze maatschappij kapot te maken. Immers, zoals ons grote voorbeeld Karl al voorspelde is de tijd dan pas maatschappelijk rijp voor het aanbreken van de glorietijd van het ware socialisme.

Reageer
gravatar

Beste Emieleke, is uw partij niet juist van het Maoisme, in plaats van die slappe praat van Karl? Maar dan wel weer van de contrarevolutionaire (neo) Maoistische snid. Volgende keer eest je huiswerk maken, en toestemming vragen aan de roerganger voordat je iets roept!

gravatar

Peroxide-arieër Geertje wilde graag een kattencafé beginnen om te mauwen over zijn privérecht, op een hakkenklappende-sieg-heil-mening.
Ging niet door omdat de lijfwacht weigerde kattenbakken te verschonen.
😉

gravatar

Vandaag zat ik nog even op een terras, een Duitse vrouw begon naast me een gesprek met iemand over hun honden, een halfuur. Daarna ging het gesprek via de Nederlander door met een paar Belgen. Het is onmogelijk wat ze over die honden weten te vertellen. Ik kreeg paniek en ik vertrok zonder te veel in de gaten te willen lopen.

Reageer
gravatar

Nu het fascisme misschien eindelijk terugkeert, is het zaak voor de media alleen nog over de leuke dingen te praten om niemand in paniek te brengen.

Reageer
gravatar

Nou Polleke, jouw oom Viesman wil het toch graag een keer proberen.

PS Ze heeft vier kinderen bij nota bene een predikant en nog eentje bij haar nieuwe, onchristelijke gade. Nou dan weet ze onderhand wel hoe het moet.

gravatar

Nog niet genoeg van gekregen: de Nazi-kaart.
(Reductio ad Hitlerum)

Fijn toch, zich wentelen in politieke correctheid?
Speld voorlopig in de veilige hoek van goedkope kritiek.
(En wel kritiek op zichzelf censureren.)

Reageer
gravatar

..maar, maar bewijst de vertoning van deze post nou niet juist het tegendeel van wat er in beweerd wordt, wat die censuur betreft?

En misschien is het ook geweest om de betekenis van “politiek correct” even te voelen. Want of je het nou als een deugd of als een zonde ziet, speciaal politiek correct is de Speld toch niet echt te noemen hoor..

gravatar

Вы уверены? Разве они не Ким и Владимир?

Vertaling door Goe Gul:

Weet je dat wel zeker? Heten ze niet Kim en Vladimir?