Beelden: Shutterstock

De Kwaadste Mens nu ook met onbekende Nederlanders

‘Waarom zou alleen de godvergeten elite in aanmerking komen?’

In december komt er een nieuwe reeks afleveringen van het tv-programma De Kwaadste Mens. Tot nu toe deden alleen woedende Bekende Nederlanders mee, maar dit seizoen mogen ook onbekende boze burgers deelnemen. Zij nemen het op tegen de kwaadste mensen van de eerste tien seizoenen. De presentatie blijft in handen van Ilse DeLange.

Producent Marc Dik denkt dat het programma een snaar zal raken: “Wij kregen heel veel reacties van mensen die furieus waren dat ze niet mee mochten doen. Zij zeiden: ‘ik ben veel kwader dan jullie deelnemers’. Toen ontstond bij ons meteen ophef. Waarom zou alleen de godvergeten elite van BN’ers in aanmerking mogen komen voor de titel ‘De Kwaadste Mens?’ Een grof schandaal.”

De laatste winnaar Annabel Nanninga sloopt het nieuwe format: “Sja, het sloeg natuurlijk nergens op dat gewone Nederlanders nooit mochten meedoen bij een zwaar gesubsidieerd programma als De Kwaadste Mens, maar dit is ook fucking bullshit. Het is duidelijk weer bedacht door een kleine kliek van linkse media die niet weten wat er leeft in het land. Ik haat dit.”

Word jij nou ook pisnijdig als HEMA of NS een onschuldige progressieve maatregel treft waar jij eigenlijk totaal geen last van hebt? Of als de hoge heren in Den Haag het opnemen voor een groep mensen waar jij je niet mee kunt identificeren? Geef je dan snel op en wie weet mag jij je een jaar lang De Kwaadste Mens noemen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Moderator,

Bedankt voor de begrijpelijke correctie. “Seks bedrijven” zou waarschijnlijk heel veel laaiende gereformeerde lezers (met twaalf kinderen of meer) naar de giftige pen doen grijpen.

gravatar

Dat weet je nooit.

Zo heb ik de perfecte moord gepleegd, en niemand die mij verdenkt.
Best slim, toch?

Ik was ook wel kwaad ja.