StockStudio / Shutterstock.com

Elke keer als Hema iets doet wat Jasper niet zint gaat hij nooit meer naar Hema

Man boycot warenhuis sinds 2014, 2015 en 2016

Sinds het warenhuis aankondigde jongens- en meisjeskleding niet meer apart te labelen zet Jasper geen voet meer in Hema. En dat is niet voor het eerst. Elke keer als de winkelketen iets doet wat Jasper niet zint, gaat hij nooit meer naar Hema.

“Ik ben voor het eerst nooit meer naar de Hema gegaan toen ze hoofddoekjes begonnen te verkopen. Kennelijk kwam mijn boodschap niet aan, want later haalden ze Zwarte Piet van hun verpakkingen. Sindsdien hebben ze mij daar opnieuw nooit meer gezien.”

Ook toen het warenhuis ‘vrolijk voorjaar’ op zijn paasfolder zette en opkwam voor homorechten besloot Jasper Hema voortaan straal voorbij te lopen. “Maar ze zijn ontzettend hardleers. Elke keer als ik besluit nooit meer naar de Hema te gaan ben ik opgelucht dat ik nooit meer die ballentent binnen hoef te stappen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een zielige figuren zijn jullie z.g.n riool journalisten toch. Over jullie moet een artikel komen. Stelletje domme achterbakse medemensen. Ga eens nadenken.

Reageer
gravatar

Tot dat die worst wordt vervangen door de vegetarische koosjer halal worst, niet te vreten maar wel lekker politiek correct.