Studio Speld

Studio Speld

Jelle vertrouwt zijn leven toe aan dof HEMA-fietslampje uit 2019

Jelle uit Papendrecht fietst al jaren onbevreesd in het donker, want hij vertrouwt zijn leven toe aan een dof HEMA-fietslampje uit 2019. Het is een groot goed om niet voor je leven te hoeven vrezen, met zo’n baken van veiligheid in het verkeer.

“Ik weet nog goed dat ik hem kocht”, vertelt Jelle. Nog altijd in leven. “Oh nee. Mijn vriendin kwam er een keer mee thuis trouwens. ‘Kijk eens, Jel!’ riep ze. ’Fietslampjes voor je. Voor maar drie euro! Werd wel een keer tijd hè’. Echt een goeie deal, als je erover nadenkt.”

Jelle’s vriendin stelde laatst voor om nieuwe te kopen, maar dat zag hij niet zitten. “Tuurlijk, het voorlampje is vrij dof inmiddels, en ik vergeet hem regelmatig uit te zetten, maar ik leef nog gewoon hè. Dus mooi laten zitten, dat ding.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *