Actiegroep voert harde actie tegen harde actiegroepen 

Protest toont kritiek tegen kritiekdodend protest

Met bivakmutsen en fakkels lopen de mensen van ‘Actiegroep tegen loze acties’ door het winkelcentrum van Osdorp, schreeuwend: “De mensen tegen wie kinderachtig wordt geprotesteerd, worden hierdoor juist gesympathiseerd!” Een aantal van de protest-protestanten spuiten met graffiti op een winkelruit: ‘LEGE LEUZEN NEE!’

De groep reageert op incidenten van afgelopen week. Afgelopen maandag gingen er twee mannen van Identitair Verzet op een salafistische school staan en eerder vandaag werd het huis van FvD-voorman Thierry Baudet beklad door een stel anarchistische feministen. De protestanten tonen hun ongenoegen met leuzen als ‘wie kinderachtig protest zaait, zal slachtofferposities oogsten’ en ‘vandalistische protestanten moeten kapot!’

Voorman Dennis Graaff: “Elke keer dat die extremistische mafklappers zich als vandaal gedragen geven ze hun doelwit uitgebreid de kans om zichzelf in de slachtofferrol te plaatsen. Legitieme kritiek wordt daarmee gesmoord en de acties werken zo precies averechts. Daarom zeggen wij: “zeg nee tegen debiele acties.” Graaff zet zijn punt kracht bij door een baksteen door een raam te gooien.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hierbij wil ik duidelijk uitspreken dat ik het niet pik dat de woning van Baudet beklat is. Als er een aanslag met een brandbom op een moskee gepleegd wordt moedig ik dat natuurlijk zoveel mogelijk aan. #kominverzet

Reageer
gravatar

@Geert Wilders,

Sie sind hier nicht erwünscht.

@imam Elforkani,

Sie sind hier erwünscht.

@van der Laan,

Hierbij deel ik u mede dat wanneer de overheid zich schuldig heeft gemaakt aan strafbare feiten als roof, ontvoering en moord, dat het dan niet aan de dader is om te bepalen wat de slachtoffers met de financiële compensatie moeten doen.

Verder heeft uw gemeente een gigantische schuldenberg en ik heb het idee dat het renterisico niet goed is afgedekt. Ook wil ik u uit de buurt hebben van alle pensioenfondsen in het land. Trouwens bij u in de gemeenteraad zijn ze bezig met plannetjes om het mogelijk te maken om erfpacht eeuwigdurend af te kopen. Dat is net zoiets als het bouwen van piramides, leuk en aardig allemaal maar je hebt er echt helemaal niks aan. Wist u dat je bouwplotjes kan verkopen? Ook als er al een huis op staat? Wist u dat de koper dan waarschijnlijk wel de koop gefinancierd krijgt?

Overigens is het misschien een keer tijd dat de overheid alle schilderijtjes eens een keer terug geeft, hoe vaak moet dat nou gezegd worden.

Laat dit eens glashelder gecommuniceerd zijn.

gravatar

@van der Laan,

Wij willen graag een stedenband met Amsterdam, gewoon omdat dat leuk is. Verder zijn wij van mening dat Marokko tot Amstelveen Zuid vernoemt moet worden.

gravatar

Hebben de heren Speld er aan gedacht om Dennis de suggestie aan de hand te doen om een petitie te starten?

Een pot rinse appelstroop een maand over de datum zijnde vliegt namelijk ook lekker door een raam, waarbij de geneugten ervan wat meer effect sorteren dan een statische baksteen.

Reageer
gravatar

De naem van onsch lieve Here dient niet ijdel te worden gebezigd.
Bovendien sijt ‘t niet aen u om alhier op ordinaire wijze opruiinghen te ontlocken.

Deschmorghens in zijnen vroegte verwagt ick u ter kerke, om uwe onderkant eensch dugtigh te laten plaetsnemen in ‘t vont met wijwater. U dient gereijnigd.

gravatar

Ik zou protestanten gewoon zalig verklaren, dan raken ze in de war en verstomt hun protest. Lukt dit echter nier, dan kun je ze ook nog bewieroken. In no time is de Pax Romana terug, geloof mij!

Reageer
gravatar

Maitreya: “De macht aan het volk.”
Daar ben ik het helemaal mee eens. Omdat ik de enige ben die weet wat het Nederlandse volk wil, ben ik bij uitstek geschikt om dat volk als dictator te dienen.