Youtube: APS Contentproducties

Vrouw die geen tijd heeft om fietslampjes mee te nemen is al twee uur op zoek naar oortjes

‘Ik ga toch niet zonder muziek fietsen’

Verhit schuift Eline een kast opzij. Hoewel de afscheidsborrel van haar collega al ruim twee uur aan de gang is, graait ze voor de derde keer door het oud papier. “Waar de fack zijn die oortjes?! Ik kan gewoon echt niet fietsen zonder muziek.”

Als Eline de oortjes eindelijk vindt in de zak van de broek die ze gisteren aan had, stormt ze de deur uit. Ze realiseert zich dat ze weer geen fietslampjes bij zich heeft. “Fack it.”

Gerustgesteld zet ze haar technolijst op vol volume. Op het dreunen van de muziek vliegt ze de donkere nacht in.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Luisteren naar muziek op de fiets is allang niet meer cool. Wie met de tijd meegaat, whatsappt of twittert op de fiets. Dat is ook veel avontuurlijker.

Reageer
gravatar

Nou, als ik haar was, sou ik toch effe op Feespoek kijkuh of er geen plisie-fietslichtcontroles sijn. Er sijn daar groepies foor. Sou sonde van de centjes sijn.

gravatar

En ze hep ook nog eens de fiets van haar vriendje meegenomen in plaats van die van haar zelf! Zal je zien dat als ze een bekeuring krijgt Wegens Onverlicht Rijden op ‘s-Heeren Wegen kwaad wordt op hem.
Ik mag ‘r nu al niet, die Eline.

Reageer
gravatar

Voordeel met die oortjes is natuurlijk wel dat ze de sirene niet hoort van de politie auto wegens rijden zonder licht. En probeer in Amsterdam maar eens een fiets bij te houden met de auto. Dat lukt dus never nooit niet (kom er maar in met je gebrekkig Nederlands!).

Hoewel, dan kunnen die oortjes ook af. Het monotone geluid van de sirene in combinatie met het dopplereffect, de 4 xtc-pilletjes en de inspanning op de fiets maken dat het geheel veel weg heeft van een avondje stappen in Paradiso.

Reageer
gravatar

Dit zal wel Amsterdam zijn. Je betaalt meer voor een slot dan een fiets.
De meeste verzekeringen zijn inmiddels gebaseerd op dat principe.
Ook ziekteverkeringen.
Je weet niet meer waaraan je begint.

Reageer