Twitter - @KEIaegir

Yana kiest voor roeivereniging Aegir want die hebben de mooiste pen

'Ja, Aegir past bij mij'

Spannende tijden voor Yana. Ze gaat in Groningen studeren. Nieuwe stad, nieuwe mensen, en ook een nieuwe roeivereniging. In haar introductietijd heeft ze uitgebreid rondgekeken wat de verenigingen allemaal te bieden hebben. De keuze viel op Aegir, want die hadden de mooiste pen.

“Ik liep net als de vorige vier dagen op een informatiemarkt waar allerlei vage verenigingen zich op de nieuwe studenten werpen met praatjes en gadgets. Opeens zag ik daar een stand waar dit pareltje lag. Toen dacht ik direct: ja, Aegir past bij mij.”

De kersverse studente weet zeker dat ze een fantastische tijd gaat beleven met leuke mensen: “Er zit een rode ster in het logo. Dat wordt heerlijk zuipen de komende jaren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onze jaarclub is nu al een succes doordat we al éérste van onze jaargang heel tof jassen hebben laten borduren met een vet koele woordspeling op macht en seks!
En dan lopen we zo best wel tsjil elke dag door de supermarkt met dat logo op onze rug, zodat alle andere studenten dat kunnen zien!

Verder moeten we nog zien.

Reageer
gravatar

“Ga roeien!”? Ach mens, ga toch fie … o nee, ik had me voorgenomen om geen voorspelbare woordspelingen meer te plaatsen in dit intellectueel hoogwaardige forum.

Reageer
gravatar

Carrie van de Hoek ga alsjeblieft naar Corrie van Hiernaast de duinen van Scheveningen onveilig maken.
Benny, bouw alsjeblieft een LEGO ruimteschip en schreeuw daarbij: “spaceship! spaceship! SPACESHIP!”

Dan kan de rest de reacties op de Speld waarderen