Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Auw: Gerard stoot keihard zijn hoofd tijdens het klussen in zijn SM-kelder

'Tyfus-tyfus-hóérenkut!'

“Godvergodverkút!,” aldus Gerard, nadat hij zijn hoofd stoot bij het bevestigen van een keilbout in de steunbalken van zijn SM-kelder. “Tyfus-tyfus-hóérenkut!” voegt hij daar nog aan toe en daalt wrijvend over zijn zere achterhoofd van het keukentrapje af, de stalen schakelketting met tepelklemmen achter zich aan rinkelend.

Eenmaal afgedaald op de betonvloer gaat de arme man ook nog met zijn hiel in de hardplastic haakzijde van de rol klittenband staan, extra sterk klittenband van Toolcraft is het, uiteindelijk bedoeld om zichzelf mee aan het plafond te klitten totdat het draagvlak van zijn klittenbandbipspakje loslaat en hij met een smak bovenop het draadnagelkostuum van zijn vrouw Cynthia belandt.

“KutkutKUT!!!!” hinkt Gerard op zijn onbezeerde been verder. “KÚT!!! Cynthia!!!!” blaft hij in het luchtledige, en als er vanuit de woonkamer boven niet direct antwoord komt nogmaals, harder. “Cynthiaaaaaaaaaaa!!!” brult Gerard terwijl hij het lederen ballenharnas opzij trapt. “Gódver! Wie legt zoiets dan ook hier neer?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

beste Gerard,
je kan terecht bij Asia Dunes Massage bij het Kurhaus in Schevening. Ze geven je een massage met happy end om van die pijn af te komen

Reageer
gravatar

Altijd pijnlijk zo’n onbezeerd been. Als rasechte sm-er strompel je dan godver-tyfus-hoerenkut door je kelder…
Weg reputatie.

gravatar

Je kan hier welvoeglijk uit opmaken dat meneer niet masochistisch is aangelegd. Wat ons tot een aantal pijnlijke vraagstellingen leidt:
– Speelt hij het spel enkel mee om zijn vrouw te behagen?
– Is er wel voldoende communicatie tussen die twee
– Wie heeft GVD dat draadnagelkostuum daar neergelegd!

Reageer