CC BY-SA 2.0: bertknot

Voorzorgsmaatregel: ook producten met lange IJ uit de schappen

'Waterijsjes, andijvie, ijsbergsla, selderij, wijn, rijstwafels, batterijen, alles moet weg'

De Nederlandse supermarkten laten niets aan het toeval over. Ook producten met een lange IJ worden uit de schappen gehaald. Het betreft een voorzorgsmaatregel.

“Waterijsjes, andijvie, ijsbergsla, selderij, wijn, rijstwafels, batterijen, alles moet weg,” legt Wouter Kolk, directeur van Albert Heijn, uit. “We willen geen enkel risico nemen. Bij ons staat de gezondheid van de klant voorop. En dat houdt op dit moment in dat we de hele schijf van vijf uit de schappen moeten halen.”

Door de maatregel van de supermarkten dreigen hele sectoren failliet te gaan. Eigen schuld, stelt Kolk. “Had een klein aantal kippenboeren maar niet in zee moeten gaan met Chickfriend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een onzin allemaal! Heb gisteren een eitje gegeten en voel er helemaal niets van! Als we nou ook nog producten eruit halen die niets met eieren te maken hebben (batterijen als voorbeeld) dan kan je de winkels net zo goed sluiten. Bedrijven moeten niet zo overdrijven en even normaal doen

Reageer
gravatar

Ik voorzie ernstige conflicten met de lobbij-groepen rond de KNAV (Koninklijke Nederlandse Alcoholisten Vereniging). Deze lobby (met vrienden in zeer hoge kringen) laat zich het genoegen van dagelijks een fles goede wijn, hun onrechtmatig toe-geëigende ‘mijn en dijn’, hun bubbels met aardbijen en slagroom en hun Sauerkraut mit Eisbein, niet zonder strijd ontnemen. De NVWA kan vast haar advocaten en Schriftgeleerden mobiliseren.

Reageer
gravatar

Zoude PartIJ Voor de VrIJheid met haar eiige Kamerleden, wegens besmetting van de normale Kamerleden ook uit de banken van het binnenhof verbannen worden?
😉

gravatar

Dit schiet natuurlijk weer door.

Allereerst, wat je koopt hoef je niet te gebruiken! Ik vind dat we hierin op de eigen verantwoordelijkheid van de kopers mogen vertrouwen dat wat ze kopen met een ij dat ze dat niet gebruiken. Beetje betutteling weer.

Verder voel je al aan dat fabrikanten aan reframing gaan doen. Batterijen gaan accu’s genoemd worden, waterijsjes worden vrieslollies en andijvie wordt zure sla.

Dus ik geloof dat dit niet gaat werken.

Reageer
gravatar

Van IJ-land tot Ei-land zeg ik dan maar.

Ook de discipel, John, van Jezus werd verbannen naar een eiland.
Het Einde der Tijden.