Downloaden gaat tot 30% sneller als je kijkt naar het balkje

Volledige concentratie vereist

Goed nieuws voor mensen die sneller bestanden willen downloaden: als je naar het balkje blijft staren gaat dit tot wel 30% sneller. Dat blijkt uit een test van provider XS4all.

Volgens een woordvoerder van XS4all heeft het geen zin om je router te checken: “Zeker als je je uploadsnelheid wil optimaliseren is het belangrijk om geen afleiding te hebben en volledig geconcentreerd naar het balkje te kijken dat zich hemeltergend traag opvult.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

onzin, ik gebruik al jaren een download accelerator om sneller te downloaden en die werkt ook door gewoon naar het balkje te staren. En je gaat me toch niet vertellen dat een download accelerator een ziel heeft