Nederlanders vinden overvolle stationstrap beste plek om e-mail te schrijven

'Mensenmassa van gehaaste forenzen ideale plek'

Bijna driekwart van de Nederlanders vindt een drukke stationstrap de beste plek om een e-mail te schrijven. Dat blijkt uit onderzoek van Motivaction. 72% van de respondenten gaf aan een e-mail het liefst op te stellen te midden van een mensenmassa vol gehaaste forenzen die tijdens de spits probeert af te dalen naar de hal van een grootstedelijk treinstation.

De overige deelnemers aan het onderzoek schrijven hun e-mails het liefst op de fiets, in de bioscoop, in de aula van een crematorium of op een populair toestel in de sportschool.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een beter idee zou zijn als driekwart van de Nederlanders op de stationstrap een reactie zouden schrijven bij één van de artikelen op De Speld.

Reageer
gravatar

Ik doe mijn praatjes na toevallige ontmoetingen met bekenden het liefst in de loop van een drukke markt, waar het net vernauwd, een flessehals zeg maar. Gezellig! Juist temidden van andere mensen.

Ik neem ook altijd een fiets mee. Daarmee loop ik dan graag door de mensenmassa, en parkeer hem dan telkens dwars tegen een kraam, zodat ‘ie toch zeker 1,5 meter bezet. Heel handig, dan kan ik mijn boodschappen meteen in mijn fietstassen stoppen!

Studenten zijn dat allemaal nog aan het leren in de veilige oefenomgeving van een supermarkt, zo rond 18 uur. Klein beginnen, mandje. Hard praten, vet koele meepraattaal zoals ‘best wel tsjil’. Die gaan het wel leren!

Reageer