Deze progressieve man vindt vrouwenvoetbal en mannenvoetbal precies even saai

'Heb je net de eerste helft gehad, moet je nog een hele helft'

Het EK Vrouwenvoetbal in Nederland zal Toon een zorg zijn. Maar wacht, niet te vroeg oordelen, mannenvoetbal is hem ook een zorg. “Ik vind het gewoon een ontzettend saai spel. Oprotten met dat gevoetbal de hele tijd.”

Toon zucht om alle aandacht voor het EK vrouwenvoetbal, precies even hard als om de aandacht voor elk willekeurig mannentoernooi: “Of het nou tweeëntwintig mannen zijn die achter een balletje aanrennen, of tweeëntwintig vrouwen, het is voor mij precies even saai. Het gaat zo traag, het veld is veel te groot, er scoort bijna nooit iemand, en dan duurt het ook nog zo lang. Heb je net de eerste helft gehad, moet je nog een hele helft. Kolere wat saai zeg dat voetbal. Mij niet gezien. Dikke doei.”

De progressieve man maakt dan ook geen onderscheid tussen mannelijke en vrouwelijke voetballers: “Of het nou Arjen Robben is of Lieke Martens, ze interesseren me allebei precies even weinig. Mij kunnen ze allebei gestolen worden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

vrouwenvoetbal wordt pas interessant als ze naakt speelden.
mannenvoetbal wordt pas interessant als het 22 klonen van Emile Roemer zijn

Reageer
gravatar

Wanneer je naar Toon’s kop kijkt kun je wel begrijpen waarom hij niet van voetbal houdt.

Maakt geen onderscheidt tussen het mannelijke en vrouwelijke? Bah! Het is een LHBT-man oftewel zo’n linkse gekkie.

Gelukkig kom je dat soort niet tegen bij mijn kluppie ADO Den Haag.

Daar weten we wel raad mee. 😉

Corrie.

Reageer