Flickr - Ocean Yamaha

Garage wil voor vriendenprijsje wel even naar auto Verstappen kijken

'Max zit bij Red Bull, maar zo’n klusje moet je aan een professional overlaten'

Na het uitvallen in de grand prix van Oostenrijk krijgt Max Verstappen hulp uit onverwachte hoek. Automonteur Hans en Zonen heeft aangeboden van de week wel even naar de auto van Verstappen te kijken. Voor een schappelijke prijs ook nog: “Paar honderd euro, vriendenprijsje.”

“Tuurlijk, Max zit bij Red Bull, maar zo’n klusje moet je beter aan een professional overlaten”, vertelt Hans. “Als ik het zo van een afstandje bekeek is het gewoon een kwestie van koppeling vervangen, olie verversen, remmen nalopen, ruitenwisservloeistof bijvullen, bougietjes vervangen. Zo klaar. Ik heb deze week nog wel even tijd denk ik, breng ‘m maar langs.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Doen ze soms Red Bull in de benzinetank van die bolide ? Dan is het logisch dat de motor regelmatig weigert. In ieder geval geen reclame voor Renault.

Reageer
gravatar

Om de dooie donder is geen garage of automerk.
Fiets opslot daar kom je ook niet verder mee.
Corrie heeft zo haar eigen gedachten over, wat ze noemt, linkse gekkies.
Ik ga maar eens kijken of het verre oosten van Nederland mij vree brengt.
Meppel lijkt me wel wat.

gravatar

Met de auto is niks mis. Je moet gewoon de eerste 500 km een beetje rustig aan doen. Daarna kun je gas geven. Maar kom daar naar eens om bij Max. Die denkt de hele tijd dat hij op een circuit zit of zo.

Reageer