Lekker gekke Linda is heel gewoon gebleven

‘Prettig gestoord? Typisch mij’

Hardop lachen, een tweede roseetje bestellen en speels haar tong uitsteken naar vriendinnen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Linda doet het. “Zelf noem ik het prettig gestoord, want zo ben ik nou eenmaal”, aldus de vlotte meid.

Uit de band springen is ook echt iets voor Linda. “Gewoon anders dan anders en niet zo gewoontjes. Zo zou je het ook kunnen omschrijven. Als ik echt lekker mezelf ben, dan ben ik hysterisch.”

Hoewel Linda lekker gek is, is ze heel gewoon gebleven. “Soms denk ik: doe eens gek! En dan gedraag ik me eventjes heel normaal. Zo ben ik dan ook wel weer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voila, hier wordt duidelijk waar een orale fixatie toe kan leiden in post-puberale denksystemen, zeker als debriefing ontbreekt. Maar de alliteratie is daarentegen weer helemaal top.

gravatar

Linda is gewoon een Amish meisje dat legitiem uit de band springt in haar Rumspringa-periode. Tragisch is wél dat zij als minimumjeugdloon-afhankelijke bij C & A kijk noch kans heeft op een normaal inkomen. FNV: hier keiharde actie!

Reageer
gravatar

Met Linda kan ik mij identificeren. Ik ben ook normaal en denk ook soms “Doe eens gek.” Lekker gek doen doe ik bij het lijndansen.

Wat je kunt doen om normaal te blijven, en af en toe eens gek, is kijken naar leuke reclames bestemd voor ons vrouwen.

Die reclameboys weten toch altijd maar weer wat wij vrouwen fijn vinden. Op de één of andere manier weten ze me toch altijd weer te inspireren.

Hoe doen ze dat toch?

Corrie.

Reageer
gravatar

Voor een keer ben ik het het niet mete je eens, Corrie. Het is niet erg netjes om gek te doen bij het lijndansen.

Bij het lijndansen vinden veel gedwongen huwelijken plaats. Het is pas sinds de laatse jaren dat deze praktijken naar buiten komen. Het verbaast me eigenlijk dat jij daar altijd bij hebt hebt willlen horen.

gravatar

Het heeft toen zelfs op Facebook gestaan. De politie moest er aan te pas komen om je te ontzetten. Helaas is de wereld nog nog niet klaar voor she-males, Corrie. 🙁

gravatar

Ik vind het zo gek nog niet Corrie.
Ik heb ook eens gek gedaan na een lijntje. Ik weet niet meer precies wat, maar ik kwam bij met een bloedneus. Laat die reclameboys daar maar eens wat op vinden, vind ik.

gravatar

@ Peter van de Zuipschuit
Een betere naam voor jou lijkt mij Peter van de Snuifschuit. Het is voor jou raadzamer om, in plaats van het aan de reclameboys over te laten, een goede zorgverzekering nemen.

Interpolis is wel een goede zorgverzekering.

Corrie.