Wat jouw karakter zegt over je persoonlijkheid

Ontdek het nu!

Het karakter dat je hebt, zegt veel over wie je bent. Ontdek nu wat jouw karakter zegt over je persoonlijkheid!

1. Het zachtmoedige karakter
Heb je een zachtmoedig karakter? Dan ben je waarschijnlijk zachtmoedig! Je daden en gedachten worden vaak gekenmerkt door zachtmoedigheid en als mensen je vragen of je zachtmoedig bent, heb je de neiging om ja te zeggen. Herkenbaar? Zachtmoedigheid is your middle name.

2. Het slechte karakter
Ben jij op feestjes altijd degene die een verdorven karakter heeft? Dan ben je een slecht mens. Een verrotte persoonlijkheid is helemaal jouw ding en je voelt je het meest op je gemak als andere mensen pijn hebben. Je wordt moe van moreel gedrag en je hebt geen tijd voor empathie. Go go go!

3. Het zwakke karakter
Geen discipline, geen ruggengraat en geen doorzettingsvermogen: that’s you! Als trotse bezitter van een zwak karakter sta je bekend om je karakterzwakte. Je houdt van reizen, sporten en vroeg opstaan. Het komt er alleen niet van.

4. Het angstige karakter
Pas op, achter je! Haha, als persoon met een angstig karakter schrok je je waarschijnlijk de tering. Maar vrees niet: doodsangst heeft ook voordelen. Zo hebben mensen met een angstig karakter vaker last van fobieën. Bovendien zijn ze schuw, schichtig en doodsbang voor alles wat beweegt. Boe!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik mis mijn karakter een beetje, hierboven. Een erg beknopte kijk op de wereld.
(Al moet ik toegeven dat ik me een aap schrok, niet leuk Diederik Smit.)

Reageer
gravatar

Persoonlijkheid en karakter, zó oninteressant! En ook zo abstract he… Veel interessanter is hoe iemands gedrag doorwerkt in z/h handelen en wat de invloed van het geslacht kan zijn op de sekse.

Reageer
gravatar

Hoi Effe,

Al twee dagen lig ik na ons rendez-vous uitgeput op de LazyBoy waardoor ik tijd genoeg heb gehad om jouw karakter te typeren.

Onderstaande trefwoorden vind ik overeenkomen met jouw karakter.

SEXY
Onuitputtelijk
Stoer
Zelfvertrouwen
Aangenaam
Sympatiek
Onuitputtelijk
Gulzig
Creatief
Goed verzorgd
Leidertype
Stoutmoedig
Dominant
Stabiel
Brute kracht
Temperamentvol

Dat het klopt weet je natuurlijk zelf ook wel.

Corrie.

gravatar

Ik heb helemaal geen karakter. Mijn beste vriendin zei ook al dat karakter fictie is bij vrouwen. We zijn allemaal hetzelfde. Het is net als met erotiek, die draait veelal om vrouwen, maar is ook niet uitgevonden door een vrouw.

Reageer
gravatar

F.Bordewijk heeft een boek geschreven over hoe Jacob Willem (natuurlijk een man) een karakter ontwikkelt. Ik heb dat eens aan een vrouw gegeven en het resultaat is niet om te jubelen, maar ook niet geheel troosteloos.

gravatar

“Dubbele reactie ontdekt: het lijkt erop dat je dit al hebt gezegd.”

Sinds wanneer worden er op de De Speld reacties weg gemodereerd die niet beledigend zijn en die geen ranzige en/of opruiende taal bevatten en die gewoon geheel in stijl zijn?
Vind ik niet leuk.

Reageer
gravatar

Sinds de reacties leuker werden dan de artikeltjes.
De ene maatregel na de andere, J. v.d. Berg legt uit wat ‘leuk’ is in de link hieronder
.
Zelf ben ik bij ‘sociaal Darwinisme’ afgehaakt maar vanaf het moment dat ik de link hier geplaatst heb zijn de luistercijfers binnen een dag van 8 naar (nu) 107 gegaan, hij moet me dankbaar zijn..
Enfin, luister zelf en zeg nou zelf:

https://youtu.be/jz0cczCXpcM

Das toch ook niks..?

gravatar

Jochem v.d. Berg is een natuurtalent, jawel!

Nu ik heb vernomen dat ze bij Kinderen voor Kinderen nog steeds een primaire behoefte hebben aan zangertjes zonder accent, heb ik ‘m gelijk maar even aangemeld.

Veel succes joh, en toytoytoy!

gravatar

Toch mis ik hierbij de geweldige Speldhoroscoop als prachtige en genuanceerder aanvulling. Want hoe zit het dan met bijvoorbeeld de zeekomkommer??

Reageer