Arnhem toch verder als kalifaat

Nieuwe burgemeester Marcouch gaat stedenband aan met Raqqa

Marcouch laat er geen gras over groeien: met ingang van vandaag gaat Arnhem verder als kalifaat. Het besluit van de nieuwbakken burgemeester/kalief komt voor velen als een verrassing. Marcouch riep het kalifaat uit tijdens een toespraak in de Jihad! Jihad! Jihad!-moskee (voorheen het stadhuis aan de Koningstraat), waarna hij met zijn kromzwaard NEC-legende Patrick Pothuizen onthoofdde om goodwill te kweken onder de lokale bevolking.

Bovenop het gemeentehuis zijn inmiddels twee torens verrezen, waar iedere dinsdag mensen met homoseksuele neigingen vanaf gegooid zullen worden. Marcouch zegt in zijn ambtsperiode vooral uit te zien naar een vruchtbare samenwerking met zusterstad Raqqa en als handreiking is het gemeentewapen van Arnhem veranderd in een zwart vlak met daarop in het wit de shahada. Tijdens de feestelijkheden rond de benoeming zijn op het smeedijzeren hek rond de Posbank twaalfduizend schapenhoofden gespietst. Als klap op de vuurpijl moet iedereen die een trolleybus binnenstapt voortaan de schoenen uittrekken.

Marcouch heeft grootse plannen met de Gelderse hoofdstad: schoolgaande kinderen zullen vanaf 1 september als seksslaven worden verkocht aan rijke arabieren en moeten de rest van hun leven couscous kneden en granaatappels persen terwijl ze koranverzen reciteren tot ze oud genoeg zijn (11) om met bomgordels op bus 136 naar Kaatsheuvel te worden gezet om zichzelf in de geweldige Efteling-attractie Droomvlucht op te blazen.

PVV-leider Geert Wilders reageert laconiek: “Zei het toch?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarde Gebelgde (of mag ik u gewoon Herman Brusselmans noemen?). Hier had mijn bijdrage gestaan als hij niet preventief gecensureerd was.

gravatar

Dat lijkt al op een overgave nog voor er één bomvest is geëxplodeerd of een bermbom is afgegaan onder een trolleybus. Maar the best is yet to come: IS-strijders die in Mosul en Raqqa aan de gerechtigheid zijn ontsnapt, krijgen asiel, een Nederlands paspoort en levenslang een uitkering in Arnhem. Turkije, Saudi-Arabië en Qatar zijn de eerste landen die het Arnhemse kalifaat hebben erkend; Turkije heeft al een ambassadeur benoemd.

gravatar

Maarre als we Corrie van hiernaast nu in de aankomsthal van het station in Arnhem neerzetten en iedereen die daar langs loopt laten bekeren dan is dit gevaar toch ook weer uit de wereld. Kan ze daarna met de bekeerlingen naar de duinen gaan en Hollandse liedjes zingen!!

Reageer
gravatar

In een zojuist verschenen bulletin van de Nationale Moslim Raad is bekendgemaakt dat -anders dan in olie-leverende moslimlanden- homoseksuelen niet langer meer met het hoofd naar beneden van hoge gebouwen hoeven te worden geworpen. Men mag vanaf nu gewoon met de benen naar beneden afspringen, zodat Ware Gelovigen hun halal handen niet meer “vuil” hoeven maken aan het aanraken van haram-volk. Demissionair premier Rutte heeft dit hoofse gebaar van OPEC en DENK met instemming begroet.

Reageer
gravatar

Het hooggelegen Park Sonsbeek is thans ingenomen door oppositanten, die driftig bezig zijn de antieke stukken geschut bedrijfsklaar te maken en al zeulend hun lopen op de binnenstad te richten.

Onvoorwaardelijke steun vanuit Utrecht is inmiddels toegezegd. De VVD fractie aldaar houdt morgen in Lunteren haar jaarlijkse Hagespraak, en is van plan met de toestroom van sympathisanten een zwaar offensief op die Arnhemse paljassen in witte jurken en hen in zwarte boerka’s met een gordijntje voor de ogen te lanceren. Miljoenen gloeiendhete vlezige bitterballen zullen worden ingezet om het gespuis met een oosters gedachtegoed permanent te brandmerken.

Emile Ratelband heeft zijn vetput voor deze heilige oorlog al beschikbaar gesteld.

Reageer
gravatar

Nog enkele aanpassingen die hier niet worden genoemd. De Eusebiuskerk wordt de Özebiözmoskee. Het openluchtmuseum wordt een maquette van de wereld nadat de wereld kaliefvrij is gemaakt. Midden in het Gelredome zal een replica van de Kaäba worden geplaatst zodat Eurabieren niet zover hoeven te reizen. Burgers Zoo wordt een schapenfokkerij waar schapen worden klaargestoomd voor het offerfeest.

Reageer
gravatar

Na overleg deze pagina toch weer in de lucht gooien maakt het besef dat satire de waarheid raken kan… maar niet is helemaal…

404 page not fount

gravatar

Het is weer zo ver… Arnhemse bussen met trekdraadaandrijving geven aanleiding tot onder(de)grondse commentaren.