Vrouw drukt jarenlang groeten achterover

Politie op zoek naar rechtmatige ontvangers

De politie heeft bij een vrouw in Ootmarsum een enorme hoeveelheid nooit gedane groeten ontdekt. Het lijkt erop dat de vrouw jarenlang groeten van vrienden en bekenden achterover heeft gedrukt in plaats van doorgegeven.

Volgens de politie gaat het in totaal om meer dan driehonderd groeten, groetjes en prettige jaarwisselingen die nooit zijn aangekomen bij de rechtmatige ontvanger. Voor zover de bedoelde ontvangers nog te traceren zijn, worden de gelukwensen alsnog gedaan. De overige groetjes worden aan een goed doel gegeven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Volgens het Burgerlijk wetboek is de verjaringstermijn 2 jaar, van de nóóit gedane groeten daarvoor kan geen aangifte gedaan worden.

Reageer
gravatar

Is het niet verstandig om eerst een gedegen onderzoek naar de houdbaarheidsdatum te doen? Bovendien is het de vraag of ze al die tijd wel onder de juiste condities bewaard zijn. Wat vervelend dat iemand hier zo roekeloos mee om kan gaan.

Reageer
gravatar

Tjongejonge..
Houdbaarheidsdatum; het ligt aan het etiket. THT zegt niets over wanneer de onvangers er nog wat mee kunnen..
Zo verlopen deze reactie van de politie.