Mens gebruikte 20 duizend jaar geleden al geen Yahoo

Onze voorouders verder ontwikkeld dan we dachten

De mens gebruikte 20 duizend jaar geleden al geen Yahoo. Dat blijkt uit onderzoek van de Universiteit Leiden. Volgens de onderzoekers wist de mens in de late steentijd al precies welke zoekmachine je niet moet gebruiken.

“We waren er al mee bekend dat onze verre voorouders konden pottenbakken en kunstwerken maakten, maar dat ze Yahoo al wisten te mijden, is nieuw,” vertelt Abraham Kaan, hoofd van het onderzoek. “Ze waren echt al veel verder ontwikkeld dan we dachten. Ze maakten zelfs geen gebruik van Yahoo-mail en Yahoo-answers. Wonderbaarlijk.”

Het verdienmodel van Yahoo blijft voor onderzoekers een raadsel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

kan je enkel vinden op startpagina en bij de zoekresultaten van Altavista. Google verzwijgt dit