Bron: Shutterstock.com

Febo: eerste vijf kroketten gratis, daarna zitten ze achter een betaalmuur

‘Frituren van snacks kost nou eenmaal geld’

Febo stopt zijn snacks voortaan achter een betaalmuur. “De eerste vijf kroketten zijn gratis, daarna moet je betalen,” licht de snackbarketen haar nieuwe verdienmodel toe.

“Het is misschien jammer voor mensen die gewend zijn om gratis een vette bek te halen, maar het frituren van snacks kost nou eenmaal geld. Juist in deze tijden is het belangrijk dat consumenten van gefrituurd voedsel bereid zijn ons werk financieel te ondersteunen.”

Vaste klant Edward (33) heeft al een manier gevonden om de betaalmuur te omzeilen. “Als je incognito naar de Febo komt kan je onbeperkt gratis kroketten eten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

haha, dat is te omzeilen. Ik heb heel veel vegetarische vrienden. Als elk van hen die 5 gratis kroketten haalt en ze aan mij geven kan ik veel meer gratis kroketten krijgen!

Reageer
gravatar

Tja als halve zool Edward hardop vertelt hoe het moet, gaan ze bij de Febo vast denken, dat slimme mensen dit ook doen en maatregelen nemen:
Gevolg is, geen privé ramen meer.
😉

Reageer
gravatar

Da’s niet bijzonder snugger van de heren Van den Ende en Maalderink. Over een paar dagen zijn er weer een flink aantal reactanten afgevallen om De Speld van interesse te voorzien wegens gezondheidsklachten.

Het is wel grappig dat Interpolis dit ook met leden ogen aanziet, omdat deze ‘verzekeraar’ hier naast de FEBO prominent op de site wordt geposteerd.
Benieuwd wanneer Interpolis in de voorwaarden heeft opgenomen dat je onverzekerd rondloopt wanneer je bij de FEBO in die vette hokjes hebt zitten graaien.

Reageer
gravatar

Ik heb nog wel eens heimwee naar de tijd dat FEBO zich als FElix BOnzo openlijk bezighield met het produceren van hondenvoer en de dagelijkse productie-overschotten in een krokettenlijn verwerkte. Nu pas begrijp ik waarom mijn hond toen de onbedwingbare neiging had afvalbakken van de FEBO-automatiekhallen na te snuffelen. Nu doen alleen nog dak- en thuislozen dat.

gravatar

5 per maand. Maar als je de kroket opeet en het koekje weggooit, kun je gewoon dooreten

gravatar

Zou de FEBO van de satire ons vast wil voorbereiden op betaald lezen, wat denken jullie?