May: ‘Duidelijk mandaat om er nog grotere teringzooi van te maken’

Britse premier voelt zich gesterkt

Theresa May voelt zich gesterkt door de uitslag van de Britse verkiezingen. De premier ziet in de diepe verdeeldheid duidelijke steun voor haar koers om er een complete teringzooi van te maken.

“Sinds ik aan het roer ben, heb ik één doel voor ogen: een hyperchaos maken van dit prachtige land. Het Britse volk heeft zich gisteren glashelder uitgesproken voor een nog grotere puinhoop. Ik voel dit als een krachtig mandaat”, aldus een opgetogen May.

De premier wil nu een coalitie vormen met de Noord-Ierse unionisten van wijlen dominee Ian Paisley. May: “Het Noord-Ierse conflict weer bovenaan de agenda, terwijl we midden in de brexit-onderhandelingen zitten. Dat is precies de waanzin die dit land nu nodig heeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Mother” Theresa May, (or may not) be, wat vóór haar Vera Lynn en Margaret Thatcher waren: the Darling of the Forces en Moeder des Vaderlands. De teringzooi waar onze Rudolf zo glashelder benoemt, is een structurele eigenschap van ‘the perfide Albion”. Hadrianus heeft er niet voor niets een muur omheen trachten te bouwen, later probeerde Adolf Schicklgruber (alias Hitler) dat ook nog eens met de Atlantik-wall; allebei mislukt. Waarom? Precies, door die enorme teringzooi. En Dominee Ian Paisley (van de doden niets dan goeds) heeft nooit méér bereikt dan het batikken van stropdassen en overhemden in zijn Noord-Ierse Leit-motiv, absolutely boring. Kortom: als er één politica is die het V.K. definitief naar de afgrond kan leiden, dan is het Theresa May wel; je kunt die meid wel om een boodschap sturen.

Reageer
gravatar

Dat men in Brussel zich rot is geschrokken na het doen van deze uitspraken lijdt geen twijfel, want May voelt zich gesterkt.

Brexit = Brexit is nu het adagium, waarmee de bouw van een nieuwe Atlantikwall (2.0), strekkend van het zuiden van Portugal tot en met het noorden van Texel, de meest kansrijke optie is om de Britten van de rest van Europa te separeren.

Met de Scandinavische landen wordt binnenkort overlegt om er een cordon van zeemijnen te leggen, mochten sommige Britten zich bedenken om toch de oversteek te wagen.

Die teringzooi ruimen ze maar lekker zelf op: stelletje achterlijken.

Reageer
gravatar

Je probeert je voor te stellen hoe dit in de UK later met geschiedenis wordt uitgelegd. “Nou, toen we dan tóch in de EU terecht waren gekomen, en daardoor zowel de economische malaise als die halve burgeroorlog als sneeuw voor de zon verdwenen waren, deden we het volgende..”

Reageer
gravatar

Bah! De slogan van De Speld is: “Uw vaste prik voor betrouwbaar nieuws.” Maar het begint er steeds meer op te lijken dat Linkse Gekkies zoals Rudolf Julius hun verderfelijke gedachtegoed ongestoord mogen verspreiden.

Is dat betrouwbaar nieuws? Gooi die gast en de Laura’s er toch uit! Links is op sterven na dood.

Opgeruimd staat netjes!

Corrie.

Reageer
gravatar

Op Facebook heb ik gelezen dat ”Corrie” een pseudoniem van Dion Graus is. Hoewel facebook de enige betrouwbare nieuwsbron is die ik ken, moet ik toch bekennen dat ik me een beetje genomen voel ;(