Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Sarah (28) lult over alle series mee dankzij serieverslagen.nl

'Ik kom er altijd mee weg'

Game of Thrones, House of Cards, Homeland, Narcos en Zeg ‘ns Aaa: Sarah heeft er nooit een seconde van gezien, maar toch ouwehoert ze moeiteloos over elke serie mee wanneer ze wordt overhoord door haar vriendinnen of collega’s. Hoe? Dankzij serieverslagen.nl, een website waar handige samenvattingen van alle series te vinden zijn.

“Ik kan het vaak niet opbrengen om een hele serie te kijken,” legt Sarah uit. “Veel te veel moeite. Daarom lees ik voor ik naar mijn werk ga altijd snel even op serieverslagen.nl. Zo houd ik van alle grote series makkelijk bij wie er dood is en wie het met wie heeft gedaan. Dat is van onschatbare waarde voor het gros van de gesprekken bij de koffieautomaat. Ik kom er altijd mee weg.”

Bang dat ze door de mand valt is ze niet, hoewel… “Als er ooit plagiaatsoftware komt met spraakherkenning, ben ik vrij snel de sjaak wanneer ik de ingestudeerde samenvatting van Homeland S06E04 oplepel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een leuke site is serieverslagen.nl. Er is voor elk wat wils. Van buitenlandse series hou ik niet maar op de site kun je ook verslagen lezen van bijvoorbeeld GTST lezen.

JA! Serieverslagen.nl ga ik toevoegen aan mijn favorieten op mij Google-browser.

I love it.

Corrie.

Reageer