Shutterstock / Vasilyev Alexandr

Deze baby wordt later een enorme lul


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee hoor, de heer D Trump is maar een heel klein lulletje. Daarom reageert hij ook altijd zo bizar, compensatiegedrag heet dat…

gravatar

Jammer D’Arbanville, maar in de tijd dat DJ Trump zo jong was, bestond er nog geen kleurenfotografie. En de baby draagt geen toupet; ook iets om op te letten. Bovendien was DJ op die leeftijd zo lelijk, dat hij niet hield op (foto)papier. Voortaan ff nadenken voor je weer zo’n onbezonnen impuls op De Speld plaatst.

gravatar

Tenzij deze baby later met het structurele over(ge)wicht van Hans van Baalen wordt belast, kan hij zó lid worden van een elitaire hockeyclub, daar lopen ook járenlang enorme lullen rond die het later goed doen in de top van banken, multinationals en bedrijfsleven.

gravatar

Net als 71 jaar geleden bij DJ Trump: klassiek voorbeeld van: “Nageboorte gehouden, kindje weggegooid met het badwater”.