Frits vertrouwt de spermabank niet meer en bewaart zijn zaad in een oude sok

'Ik doe het voortaan weer op de ouderwetse manier'

Na alle schandalen is hij zijn vertrouwen in de spermabank volkomen kwijt. Spermadonor Frits Korteweg brengt zijn zaad daarom niet meer naar de bank. In plaats daarvan bewaart hij het in een oude sok onder zijn bed.

Volgens Frits sjoemelen spermabankiers voortdurend: “Ze verrijken zichzelf met mijn sperma, terwijl de bank veel te weinig liquide middelen heeft. Ik heb mijn zaad ooit naar een IJslandse spermabank gebracht en dat heb ik nooit meer teruggezien. Ik doe het voortaan weer op de ouderwetse manier. De goede oude sok.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dubbel gebruik van dingen is dé oplossing voor het klimaatprobleem. Dus gewoon weer ouderwets een sok als condoom gebruiken. Twee vliegen in één klap!

Reageer
gravatar

Wat een smerig artikel! Ooit werd je schoonmoeder nog “een oude sok” genoemd. Maar daar zullen ze bij dit artikel vast niet hebben stilgestaan…

Reageer
gravatar

Ideaal. Die sok staat op een gegeven moment rechtop, zodat je er alleen maar in hoeft te gaan staan om ‘m aan te trekken.

De aanschaf van zo’n sok is trouwens fiscaal aftrekbaar.

Reageer
gravatar

Het zou mij niet verbazen wanneer de politieke voorkeur van Frits Korteweg de linkse is.

Linkse gekkies hebben nu eenmaal als sekspartner hun rechterhand. Dat kun je op Facebook lezen.

Links lullen en rechts vullen.

Corrie.

Reageer
gravatar

Klopt helemaal Corrie, Ik was er toen met Ladies Night ook bij en we hebben die dag gelukkig allemaal iets warms binnengekregen. De dames dan. 😉