Ondankbaar: hond in auto geniet niet van het warme weer

Bello zit te piepen

Miljoenen Nederlanders genieten van het mooie weer op het strand, op het terras of in het park. Zo niet Bello. De golden retriever houdt niet van lekker weer en maakt dat duidelijk door in een auto op een parkeerplaats in Noordwijk schampere piepgeluidjes te maken.

Voorbijgangers reageerden verontwaardigd op de ondankbare houding van de golden retriever. “Kom op nou, eindelijk breekt die zon een beetje door, ga je de hele tijd met je tong uit je bek zitten janken, zo typisch Nederlands,” zegt Fenna uit Haarlem.

Ook Niels uit Leiden snapt niet waarom Bello zo nodig tegendraads moet doen. “Waarom ga je dan ook in die auto zitten?” Volgens Niels zou de viervoeter een voorbeeld kunnen nemen aan de baby in de auto naast hem. “Die zat net even te huilen maar die is nu heerlijk rustig van het zonnetje aan het genieten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn hond heeft dezelfde kleur als mijn nieuwe jas. Suède. Heel duur.

Er zat trouwens een duif te broeien bij ons thuis. Was wel leuk even, maar ze poepen zo. Dus we hebben hem maar weggedaan.

Reageer
gravatar

Vandaag kwam er een vreemde man even kijken toen we op het strandje zaten. Hij zei wat over het weer. Ik zei: “Wil je mijn moeder met rust laten. Anders kan ze zich niet concentreren.” Ze was net de Viva aan het lezen. Je zit daar toch voor je rust. De reddingsbrigade zat even verder.

gravatar

Jij doet je hond weg als er een duif aan het broeien is?

PS: Broeien = Pas geplukt gevogelte overgieten met kokend water ?
Ook al niet zo diervriendelijk, laat Dion Graus het maar niet horen.

gravatar

Corrie schijnt niet te beseffen dat de Grote Geblondeerde Goeroe waar zij zo idolaat van is het toch niet zo op mensjes met bontkragen heeft. Stond Hij enkele jaren geleden in een Haags etablissement niet de goegemeente op te hitsen tegen dit modieus verschijnsel met de fameuze woorden: “Willen wij meer of minder mensen met bontkragen? Willen wij meer of minder mensen met bontkragen?”

gravatar

Honden en baby’s kan je beter eerst inmasseren met een marinadetje van tijgerbalsem, geplette rode pepers en sweet chilisaus, desgewenst opgefleurd met een scheut goedkope rum.
Moet jij eens opletten hoe lekker ze smaken na een dagje sudderen in de wagen! ?

Reageer