Robje klom door een magisch gat in zijn kledingkast en nu heeft hij asbest ingeademd

Pratende bever onthoudt zich van commentaar

Om te zorgen dat zijn zus Sandra hem niet zou vinden, klom Robje tijdens verstoppertje in zijn kledingkast. Toen hij daar de kleren aan de kant schoof trof hij een magisch gat aan. Robje klom er doorheen. Een dag later lag hij in kritieke toestand in het ziekenhuis met asbest in zijn longen.

De artsen weten nog niet of Robje het gaat halen. “Mama, ik heb een pratende bever gezien,” zegt Robje, wanneer hij na een coma van 48 uur ontwaakt. “Stil maar,” zegt zijn moeder. “Je moet nu even rustig aan doen, laat de dokters hun werk doen.” Robje werd gevonden dankzij Sandra, zijn zusje. Zij ligt ook in het ziekenhuis na door de pratende bever (vermoedelijk een doofstomme rat, red.) gebeten te zijn. Mogelijk heeft ze tetanus.

Volgens zijn moeder vertelde Robje honderduit over een leeuw en een sneeuwkoningin vlak voordat hij weer wegzakte in een diepe slaap. “Het zullen de pijnstillers wel zijn”, vertelt de arts. “In de kamer hiernaast ligt een jongen die blijft volhouden dat hij bevriend was met een man van peperkoek, maar dat bleek gewoon een pedofiel.”

De pratende bever onthoudt zich van commentaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *