Manon (26) staat al 15 jaar op de wachtlijst van jeugdzorg

'Heel oneerlijk'

Manon van den Berk (26) staat al vijftien jaar op de wachtlijst van jeugdzorg. Ondanks haar grote problematiek komt ze maar niet in aanmerking voor de juiste behandeling.

Manon vindt de situatie vervelend. “Ik loop nu al zestien jaar rond met een onbehandelde angststoornis. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Een aantal keer had ik bijna een zorgplek, maar toen is die op het laatste moment naar iemand met voorrang gegaan, waarschijnlijk een asielzoeker of een minderjarige. Heel oneerlijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze zoekt ook op de verkeerde manier aandacht. Beter is om lekker nazi’s helpen met het vervolgen van Joden en ze rijkelijk beloning met toegang tot de vagine van uw dochter. Snel de ontkenningsfase in en Tada! U kunt nu aandacht zoeken door te doen alsof u wat om Joden geeft.

Reageer
gravatar

BvV, “duw in de goede richting”? Je bedoelt waarschijnlijk de slaapkamer? Jouw slaapkamer, of die van Manon?

gravatar

De slang Kundalini, die zichzelf in de staart bijt als de Ouroboros. Maar let op: ‘Wie een cobra met melk voedt, zonder hem de giftanden uit te trekken, zal sterven aan de beet ..” sprak eens de Boeddha, de Verlichte

gravatar

Heb je al een gekeken of via een psychiater of psycholoog doorverwezen kon worden naar een goede angstkliniek ? Deze behalen zeer goede resultaten met onbehandelde angststoornissen. Één van deze klinieken is bv. Overwaal in Lent bij Nijmegen. Dit is een kliniek van Propersona. Als je door een psycholoog of psychiater wordt doorverwezen naar zo’n kliniek is de wachttijd maximaal een half jaar naar intakegesprekken. Deze behandeling welke ook maximaal 6 maanden duurt wordt volledig vergoed door jouw zorgverzekering.

Reageer
gravatar

Lieve Manon , je bent van harte welkom in onze kliniek, net over de grens!
Wij hebben het NATUURLIJKE antwoord op eigenlijk elke kwaal.
Het is een kwestie van vertrouwen.

Verder heb ik nog een Billy-kast van Ikea die weg mag tegen elk aannemelijk bod.

Ik wil nog graag even de groeten doen aan mijn moeder.
Hoi mam!

Hartelijke groet,
Klaus Ross
(natuurgenezer)

gravatar

Quote: “– Bontkraag (kuttenkrans).”

Nou nou ,Heb Je Daar Al Aan Gedacht? Is zo’n opmerking nu echt nodig? Er zijn een hoop mensen die een bontkraagje op hun jas hebben. Waaronder mijzelf. Ik voel mij beledigd door jou.

Mijn bontkraag op mijn jas is gemaakt van Chinees hondenbont. Het schijnt dat door een speciale procedé de haren prachtig rechtop gaan staan.

Corrie.

gravatar

yes special process
special kill
dog very pain
hair like be very scare
corry special price
dog extra pain special hair