Bron: outofhome-shops.nl; lindanieuws.nl

Deze BN’ers schnabbelen bij als Foodora-bezorger

Welke bekende Nederlander kun jij op je stoep verwachten?

Met een roze windjack en een bak eten de stad doorfietsen voor Foodora. Voor veel BN’ers is het de perfecte schnabbel. Maar welke bekende mensen kun jij op de stoep verwachten als je eten bestelt?

Rob Trip
Als nieuwslezer heb je natuurlijk zeeën van tijd. Rob gebruikt die tijd wijs op de fiets voor Foodora. Zelf zegt hij dat hij het doet voor ‘de glimlach op het gezicht van de klant’, maar daar hebben wij onze twijfels over. Rob verdient namelijk 7 euro per uur, exclusief fooi. Who do you want to believe?

Bridget Maasland
Bridget houdt van de variabele werktijden die je hebt als Foodorabezorger. Ze kan het ideaal combineren met haar werk als, ja wat is zij eigenlijk?

Matthijs van Nieuwskerk
Matthijs van Nieuwkerk verdient bijna zes ton per jaar. Maar dat is inclusief zijn loon als Foodora-bezorger. Dat vergeten mensen nog wel eens.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn zoon heeft zes weken lang 3 uur per dag bij Foodora gewerkt als bezorger. Met wat hij daar verdiend heeft is hij nu aan het rentenieren in Thailand.

Ik zou ook wel willen natuurlijk, maar je komt er niet zomaar tussen bij Foodora. Veel concurrentie.

Reageer
gravatar

Hmm.. jammie jammie, wat een leuk artikel. Ja, ik ga de hamburger van de maand via Foodora bestellen bij restaurant De Lof Der Zotheid op de Breitnerlaan in Den Haag.

Foodora!! Lekker makkelijk wanneer je geen zin hebt om zelf te koken.

Corrie.

Reageer
gravatar

Er was geloof ik iets over de Balkenende-norm voor met publiek geld betaalde presentatoren.

Die was geloof ik zo’n 150.000 euro.
Zou ik het wel voor doen.

Reageer