Jesse (22) liet tatoeage weglaseren in een dronken bui

'Stap nooit met een paar biertjes op een dermatologische kliniek binnen’

Wat begon als een gezellige dag met vrienden, is voor de 22-jarige Jesse uit Rotterdam uitgelopen op een ramp. In een dronken bui liet hij een enorme tatoeage op zijn borst verwijderen. Nu heeft hij spijt.

“We liepen langs een huidcentrum en mijn vrienden moedigden me aan om naar binnen te gaan. Ik dacht: fuck it, waarom niet?”, vertelt Jesse. Hij zucht diep. “En nu heb ik geen tatoeage met de naam van mijn ex meer op mijn borst. Ontzettend stom. Mijn ouders woedend natuurlijk, dat begrijp je.”

Het is niet de eerste keer dat Jesse met een slok op onder een laser belandt. Vorig jaar liet hij na strandfeest in Thailand een spelfout in de tatoeage op zijn enkel corrigeren. Naar eigen zeggen heeft Jesse zijn lesje nu wel geleerd: “Stap nóóit met een paar biertjes op een dermatologische kliniek binnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo heb ik een keer het gat van mijn eikelpiercing laten dichtlassen. Daar ben ik nooit overheen gekomen.

En daarna nergens meer overheen.

Reageer
gravatar

Volgens medische artikelen komen tatoeages voort uit bekende of nog niet gediagnosticeerde borderline patronen:
“automutilatie” is in DSM-V uitgebreid behandeld. Anders dan daar beschreven, blijkt dit nu ook nog besmettelijk. Wil men zich als individu staande houden tussen (en onder) leeftijdgenoten, moet er toch minstens een kwart van het huidoppervlak bedekt zijn met carcinogene inkten. Men kan testamentair vastleggen dat er (indien gewenst: post mortem) voor kroegmaten, housegenoten en andere nabestaanden, stemmige lampenkappen van kunnen worden vervaardigd. (Freek de Jonge: “Is er leven, is er leven, is er leven ná de dood? Ja! Er is leven, er is leven, er is leven na de dood”)

Reageer
gravatar

Het ergste is dat de tatoeage ook nog eens weggelaserd is met een vuile laser. Kon hij direct linea recta met de ambulance naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, tatoe tatoe.

Reageer
gravatar

Een tatoeage is een bewijs van domheid, gebrek aan smaak en ontwikkeling, kortzichtigheid, en over het algemeen een lage sociale klasse.

Helemaal bijpassend noemen zijzelf het geen tatoeage maar vet koel een ‘tattoo’.

gravatar

Quote: “Een tatoeage is een bewijs van mannelijkheid”.

Dat is niet waar, zelf heb ik een prachtige tatoeage van een meeuwtje op mijn rechterborst en de Nederlandse vlag op mijn rechterborst. Ik ben toch echt wel een vrouw.

Vraag het maar aan Wiemie. 😉

Corrie.

gravatar

Als de tatoe is in de huid, rest roest en behalve duinzand, zal de stof tot stof vanuit koolstof wederkeren in de longen van degenene die probeerde te injecteren het denken wat stof tot nadenken was.