YouTube - Leidse Glibber

Schreeuwende voetbalvader verwijderd bij Koningsspelen

'Deze meneer had het niet helemaal begrepen'

Een vervelend incident tijdens de Koningsspelen in Lemmer. Een fanatieke voetbalvader is door de politie verwijderd omdat hij langs de lijn op een agressieve manier tekeer ging tegen zijn dochter en een docent die als scheidsrechter optrad.

“Kom op Ari, op die enkels! Die dikke, die moet je hebben, alles is geoorloofd!”, begon het al na het eerste fluitsignaal. De aanmoedigingen aan het adres van zijn dochter gingen feilloos over in kritiek op de leiding. “Over de lijn! Hij was over de lijn! Scheids! Kijk dan uit je doppen!” Omstanders probeerden de man nog tot rust te manen, maar dit kwam ze zelf op scheldkanonnades te staan. Een van de ouders belde de politie toen de vader een begeleider van ‘royal terrorcrew’ – zoals de man het team van zijn dochter steevast noemde – fysiek bedreigde nadat zijn dochter werd gewisseld.

“De Koningsspelen moeten een feest zijn voor kinderen”, zegt een politiewoordvoerder. “Helaas had deze meneer dat niet helemaal begrepen. Heel naar voor alle kinderen en natuurlijk vooral voor de dochter van meneer zelf, die schaamde zich kapot.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een betutteling nu weer. Er zijn in het verleden wel eens closetpotten richting spelertjes rond de penaltystip gegooid, en toen vond iedereen het heel origineel.

Het zal me niet verbazen als volgend jaar de termen ‘schieten’, ‘de hoek in rossen’, ‘pegel’, ‘kanonskogel’ en ‘hondenlul’ worden verbannen van het veld, zodat het spelletje zal verworden tot een vorm van blaasvoetbal met een met helium gevulde ballon. Maatregelen om te voorkomen dat spelbederf door opzettelijk hands uit de hand escaleert, en na afloop van de onvermijdelijke stoeierijen niet duidelijk meer is wie nu in welk team zit.

Reageer
gravatar

Bij de volgende Koningsspelen wordt een nieuw spel toegevoegd: oppositieleden van 300 m hoogte uit helicopters in de Noordzee flikkeren. Dat wordt vlak voor de kust bij Wassenaar gedaan zodat de voetbalmoeder het goed kan zien en geheel nostalgisch kan nagenieten van haar jeugd. Opa komt ook kijken want die logeert dan bij haar

gravatar

Bij ons hebben ze rond het nieuwe voetbalveld een variëteit aan struiken geplant die net een metertje hoog begonnen te worden. Er stond nog hoog gras tussen maar dit jaar zou dat waarschijnlijk verdrongen worden. Ze hebben alles weggemaaid.

Reageer
gravatar

Dit soort dingen als een plant planten die ik weleens stiekem deed, zijn nu overgenomen op Google Doodle,vandaag.
Aan wat kreken gooiden ze gewoon soms hele vuilniszakken door het raam van hun rijdende auto naar buiten. Als ik onbezoldigd de troep opruimde, voelden ze zich bestolen en gingen ze al loerende allemaal zachter rijden om te zien of ik ze niet bestal.
Ze dachten allemaal dat ik ze bestelen wilde. Gisteren had ik het erover met iemand die klavers aan het snijden was voor zijn konijnen bij een bankje waar ik weleens zat. Hij dacht dat ik hem dat wilde verbieden toen ik eraan kwam.
Ik heb destijds uitgebreid beschreven dat ze die planten soms op de meest onmogelijke plekken wisten te vinden en weg te halen.
Toen ze niets konden vinden, ontstond er daar geroddel over pedofielen.
Op dezelfde manier ontstonden plots ook de plannen voor Brouwerseiland.

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=Tips+voor+de+Dag+van+de+Aarde&oi=ddle&hl=nl&gws_rd=ssl

gravatar

Vanochtend toen ik nog een commentaar postte kwam ik gelijk ‘Handhaving’ tegen, twee vrouwen in een uniform in een autootje. Deze diensten zijn puur instinctief op animaal vlak, want een mens is ten dele een dier. En op dat vlak wil hij zich bewijzen vooral met mij, en mij uittesten. Het enige wat gehandhaafd wordt is harteloosheid. De aanbidding van de grasmat is de enige natuur die ze kennen. En hierin proberen ze ‘helden’ te zijn. De waarheid van de onschuld en de onschuld van de waarheid zijn altijd verdacht voor ze, vooral in het toeval.

gravatar

Moest het even nakijken, want ik ben niet thuis in de namen van het koninklijke broedsel met gouden lepels in de mond.

Dit ging om Ariane, onze toekomstige raketgeleerde, of eigenlijk voorzitster van ESA. Voor de volledigheid: er is nog een Alexia (Alexander II zeg maar, altijd leuk je kinderen naar jezelf vernoemen) en die dikke drol met kroonpretenties heet Amalia.

Dus dan was die schreeuwlelijk die dikke meneer in dat pak met al die auto’s, boten, buitenhuizen en paleizen, plus een miljoen per jaar. Die ja.

Het wachten is op de ‘Nederlandse Lente’ waarbij de koninklijke operette afgezet wordt. Aangezien we de doodstraf hebben afgeschaft zal ze de guillotine bespaard blijven.

Reageer
gravatar

Amalia krijgt overigens vanaf haar 18e 1,5 miljoen euro per jaar.
Geen doen anders.
Grote verantwoordelijkheden. Komt misschien al op een postzegel.

Die Maximale mevrouw is gespecialiseerd in micro-krediet, ofzo.
Misschien dat ze daar een tijdje niet aan toegekomen is bij het tellen van haar eigen geld.

Een democratie is toch dat je je eigen regering mag kiezen? Die dan voor de Balkenende-norm werken en zelf het zakgeld van hun kinderen betalen?