Flickr: Bill Abbott

Vangen van staart inmiddels principekwestie voor kat

'Het zou een persoonlijke nederlaag zijn om nu op de laptop te gaan liggen'

De 2-jarige kat Dylan zit al ruim een half uur achter zijn eigen staart aan. Wat begon als een leuk spelletje, is inmiddels uitgelopen op een principekwestie.

Dylans baas Erco, die over een paar uur alweer op moet, betreurt de ontstane situatie: “Het is volkomen onnodig dat het zo ver heeft moeten komen. Als Dylan na twee minuten had opgegeven, had hij zonder gezichtsverlies kunnen gaan slapen. Nu heeft hij er dermate veel tijd in gestoken dat het als een persoonlijke nederlaag zou voelen om nu op m’n laptop te gaan liggen alsof er niets gebeurd is. Eigenlijk is het een catch 22, zij het dat er dus geen sprake is van een catch.”

Dylan heeft zijn staart inmiddels bijna gevangen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voor Henk en Outsider,
“De soap op de Speld zorgt voor minder opspattend water waarbij de remweg word verlengt”.
Verlegen om ondergoed doet draaien van de dirk.

Benny

gravatar

Benny Soap: Is deze hint aan mij (en Henk?) wel in het goede item geplaatst? Ik heb -elders- getracht aan te geven dat De Speld minstens 5 manieren kent om onwelgevallige reacties te doen verdwijnen. Begrijp me goed: het is nog net geen botte censuur, maar alleen een efficiënte manier om proactief met kritische reacties om te gaan.

gravatar

Deze kat zit waarschijnlijk te vaak op discussiefora. Daar is het pakken van je staart (in de vorm van het krijgen van je gelijk) het Hoogste principe. Op je laptop gaan liggen is er dan niet meer bij.
Ik vind trouwens dat de brexit goed is voor de wereldeconomie en dat we alle beroepen genderneutraal moeten aanduiden.

Reageer