Wikipedia/Michiel1972

Gemeenten willen af van homogeweld-plekken

Aftuigplekken ervaren als hinderlijk

Twaalf Nederlandse gemeenten slaan de handen ineen om bekende homogeweld-plekken te ontmantelen. Zij ondervinden de laatste tijd steeds meer hinder van locaties waar men samenkomt om andersgeaarden de hersens in te slaan.

Critici betogen echter dat de voorgestelde maatregelen de overlast niet zullen beperken. Een woordvoerder van het COC: “Het probleem zal zich slechts verplaatsen. Homohaters zullen altijd weer nieuwe gebieden verkennen waar zij hun opgekropte gevoelens de vrije loop kunnen laten.”

Ronald (gefingeerde naam) is een frequent bezoeker van een populaire homogeweld-plek in Arnhem. Hij is totaal niet te spreken over de ontmanteling van zijn favoriete stek: “Blijkbaar neemt de tolerantie voor homogeweld af in dit land. Treurig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ervaar de Gay Pride parade als het werkelijke homogeweld: afschaffen! Laat Gordon maar ergens anders met zijn kont gaan zwieberen.

Reageer
gravatar

Een koekje bij de koffie moet kunnen, maar praat ? Waarom toch CvH opvoeren en de harde werkelijkheid van het hetero zijn zo bruusk naar voren brengen ??

gravatar

Ik zie het gebruik van een betonschaar als poging tot moord.

Die knullen hebben geluk dat ze nog leven.

Islam = Haat.
Religie = Hersendood
Marokkanenzoontjes = Achterlijk Verwend Tuig

(Met alle respect.)

gravatar

Maar het kan natuurlijk ook Abdulaziz zijn; Tayyip, Murat of Ali. Want met “Mohammed” wordt zowat 95 % van de masculiene Marokkaanse populatie omvat. Dit soort ongenuanceerd generaliseren wordt door DENK vertaald als openlijke discriminatie en dankbaar aangegrepen om Nederland -in navolging van hun nationale leider Erdogan, als fascistoïde en nazistisch te betitelen. Want Marokkanen mogen in Nederland net zoveel homo’s in elkaar timmeren als hen goeddunkt; zij zijn immers allemaal moslim, hebben dus allemaal een moeilijke jeugd gehad (men heeft -contre coeur- een uitkering en Nederlands als Tweede Taal moeten accepteren) dus mogen zij hun frustratie daarover alsjeblieft érgens kwijt? Nou dan?

gravatar

het afschaffen van die plekken hoort niet.Er komen veel toeristen naar Nederland, omdat het hier wel legaal is voor homogeweld

Reageer
gravatar

Asieltoerisme viert hoogtij.

Asielfraude en zakkenrollerij worden hier namelijk in de praktijk ook gedoogd.

De politieke weggeefpartijen breken zich nog het hoofd over hoe het kan dat toerisme is toegenomen, maar onze inkomsten met een miljard zijn afgenomen.
Hoe verkopen ze dat aan CPB en kiezers?