Een rapper als huisdier, verstandig?

'Als je even niet oplet neuken ze gewoon je moeder'

Steeds meer gezinnen nemen een rapper als huisdier. Hoewel het aanvankelijk leuk lijkt, zo’n schattig pratend ventje voor op de bank, kunnen gedomesticeerde rappers ook voor problemen zorgen.

Het gezin Veenstra heeft sinds kort twee rappers in huis: en Donny C. en MC Snuitje. Vader des huizes Bert is enthousiast over de gezinsuitbreiding. “Mijn dochters zijn dag in dag uit met de rappers bezig, ze leren verantwoordelijkheid nemen. Ze geven ze te eten, laten ze uit, kammen hun haren en rollen hun joints. En als ze na een fissa de gordijnen van de muur hebben getrokken en het tapijt hebben ondergekotst mogen zij het opruimen.”

Rappersdeskundige Alexandra van Deel is kritisch over de opkomst van de rapper als huisdier: “Rappers blijven nou eenmaal wilde dieren, dat vergeten mensen wel eens. Het ziet er misschien heel schattig uit als een rapper ‘s avonds de beat dropt en dan naast je op de bank in slaap valt, maar als je even niet oplet neukt hij gewoon je moeder.”

Volgens dierenactivist Floortje Degens dreigt de wilde rapper zelfs uit te sterven: “Iedereen neemt tegenwoordig maar een rapper in huis, maar daardoor komen ze nauwelijks meer voor in the hood.” Ze hoopt dat mensen de natuur weer leren respecteren. “Rappers horen niet in huis, rappers horen op straat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb enkele rappers gehad en mijn ervaring is negatief. Moeilijk zindelijk te krijgen, vragen ongelooflijk veel aandacht, het voortdurend opscheppen over hun ‘ talent ‘ kan danig op de zenuwen werken alsook dat constante ge-Yo! Mijn advies : neem liever een rockzanger of bluesgitarist. Prettiger in de omgang en minder rotzooi in je huis.

Reageer
gravatar

Amai, gij en uw buren hebben zeker en vast meer plezier van een schildpaddeke, indien gij stokdoof zijt.

gravatar

Er gaan geruchten dat die hele rapper-hype het gevolg is van een uit de hand gelopen medisch experiment in een EBI. Er is daarbij getracht een losgeslagen rapper in een petri-schaaltje op kweek te zetten en met menselijk DNA te verrijken. Dit proces is jammerlijk mislukt en nu maakt deze mutant Zaanse dreven onveilig; de buurt heeft dit natuurverschijnsel maar “Boefje” genoemd. Willem Holleeder ontkent elke betrokkenheid.

gravatar

Dat zijn de kwalijke effecten van de commerciële filmindustrie op het leven van de gewone burger. Na Jurassic Park I wilde iedereen & zijn moeder zo’n schattig raptortje in huis. Nu worden we geconfronteerd met de verschrikkelijke gevolgen. Leert de mensheid dan nooit?

Reageer
gravatar

Het zaad is gezaaid voor de Nieuwe Tijd: onder deze omstandigheden waar aan de eerste voorwaarden is voldaan kan de Wereldleraar te weten Maitreya zich bekendmaken.

Reageer
gravatar

Met de komst van de Wereldleraar wordt al sinds mei 1970 gedreigd door Benjamin Creame. Het is te hopen dat er nu een keertje serieus werk wordt gemaakt van die bevalling: in ieder geval vóórdat de ijskappen zijn gesmolten en we met Rutte XXIII zitten opgescheept. Trouwens wel een lange draagtijd: 47 jaar.